З`явилися деталі ДТП у Грушвиці, що на Рівненщині (ВІДЕО)

https://rv.npu.gov.ua

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Грушвиця Друга Рівненського району до поліції надійшло учора, 28 квітня, близько 19 години.

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «Opel Vectra» на іноземній реєстрації, 18-річний житель села Молодаво Дубенського району, рухаючись у напрямку Львова, під час виконання маневру обгону інших транспортних засобів, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «DAF» під керуванням 68-річного громадянина Республіки Сербія.

Внаслідок ДТП постраждав водій легковика та ще двоє його пасажирів. У кермувальника медики діагностували політравму та госпіталізували у реанімаційне відділення.

16-річна жителька села Мирогоща отримала закриту черепно-мозкову травму та забої тіла, а 18-річний житель села Варковичі – забій грудної клітки. Обох потерпілих госпіталізували у травматологічне відділення

Водій автомобіля «DAF» у ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезий.

У водія легковика відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Сьогодні вночі рятувальники звільнили одну смугу, тож рух цією ділянкою дороги відновлено. Однак, смуга руху у напрямку Львова досі перекрита вантажівкою. Тут працюють патрульні поліцейські, які регулюють рух.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського районного відділення поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також