Екс-кандидат у мери з Рівненщини балотуватиметься у Президенти України

Фото - фейсбук

Екс-кандидат у мери міста Острога, благодійник, підприємець та активіст Сергій Опря заявив про свій намір балотуватися в Президенти на наступних виборах у 2019 році. Про це чоловік написав на своїй особистій сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Сергій Опря

Сергій Опря позиціонує себе народним кандидатом. У своєму дописі майбутній кандидат у Президенти пише, що його мета - спільна перемога та щасливе співжиття. Чоловік ставить перед собою низку завдань, серед яких, зокрема, вивести Україну з кризи за 7 років, змінити функціональну модель України, за перші 7 років підняти якість та рівень життя українців, пперемогти у війні з зовнішніми агресорами і внутрішніми зрадниками тощо. Щоправда, яким саме чином він планує реалізувати усі ці завдання - чоловік не уточнює.

Нагадаємо, раніше про свій намір балотуватися на пост Президента України також заявила і рівненська активістка Любов Українчук

Читайте також: Сергій Опря: «Я – єдиний шанс для міста вийти із депресивного стану», "Сергій Опря: У мене не було опонентів!"

                          

 

Читайте також