Рівненська активістка буде балотуватися на президентські вибори

Фото - Фейсбук

Відома у Рівному активістка, 60-річна Любов Українчук буде балотуватися на пост Президента України на наступних виборах, які пройдуть у 2019 році. Про це жінка заявила на своїй особистій сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Пані Українчук написала, що йтиме в президенти за підтримки ВГО "Чесне слово".

В коментарях майбутня кандидатка в Президенти з Рівного написала кілька тез зі своєї майбутньої ймовірної виборчої програми. Так, жінка декларує, що повинна бути введена кримінальна відповідальність за невиконання взятих на себе зобов'язань як депутатами всіх рівнів, так і президентом. Також вона хоче зробити, аби формування уряду було відкритим та чесним і відбувалося за конкурсним відбором фахівців, а не "торгом" портфелями, де кожна чесна людина, фахівець у тій чи іншій галузі зможе застосовувати свої знання та навики.

Нагадаємо, що постать Любові Українчук є у Рівному доволі одіозною та скандальною. Вона і її чоловік асірійського походження Давид Ніколаєв рівнянам стали відомі взимку 2013-2014 років під час Майдану. Перемога революції гідності принесла новий етап в житті подружжя — бурхлива громадсько-політична діяльність приперчена скандалами, адже обоє засідали в Люстраційному комітеті Рівненської області.

Втім, Любов Українчук зажила всеукраїнської слави після скандального Віче організованого рівненським УНСО та “Свободою”, коли в полум’яному антисемітському виступі звинуватила у всіх гріхах України євреїв, пише ЧаРівне.інфо.

Також Любов Українчук була членом "Правого сектору", але невдовзі її звідти виключили. Крім цього, свого часу була секретарем територіальної виборчої комісії як член Прогресивної Партії Наталії Вітренко. Також вона є співзасновницею організації «Революційні праві сили», активісти якої у лютому 2016-го за інформацієї ЗМІ захопили готель "Козацький" у Києві. 

У минулому - юрист і фермер, вона навіть пробувала себе в ролі актриси, адже на початку 80-х років минулого століття знялася в епізодичній ролі в радянському фільмі “Це було під Ровно” про розвідника Миколу Кузнецова. І взагалі Любов Українчук - часта гостя на різноманітних публічних громадських заходах та обговореннях.

Нижче наводимо біографію Любові Українчук, яку вона надала для сайту "Нові лідери", де її проект не підтримав потрібної підтримки українців:

Освіта:

1965 – 1975 р. - навчання в Червоноармійській СШ №1.   

1987 - 1989 р. - навчання в Дубнівському культурно-освітньому училищі Міністерства культури УРСР, по спеціальності – бібліотечна справа;

2003 р. - закінчила Міжрегіональну Академію управління персоналом  і отримала базову вищу освіту  за напрямом підготовки  «Право»  та здобула кваліфікацію бакалавра права.

Трудова діяльність:

з 01.08. по 10.09.1975 року –  Червоноармійський  районний харчокомбінат, робітниця цеху переробки овочів та фруктів;

з 11.09.1975 року по 30.08.1976 рік - Червоноармійська меблева фабрика,  збиральниця  першого розряду;

з 13.09.1976 року по 08.01.1977 рік - Рівненська обласна  організація  товариства «Знання», тех.секретар-машиністка;

з 10.01.1977 року по 15.12.2002 року -  Рівненська обласна  рада «Динамо»,на посадах: інструктора по основній діяльності, інструктора учбово-спортивного віддіу, інструктора спортивних споруд, спеціаліста по організації фірмової  торгівлі.

з 20.11.2009 року по теперішній час - суб`єкт підприємницької діяльності;

з 14.03.2011 року і  по теперішній час - голова фермерського господарства «Полунична  Магія».

Громадська  робота:

- з  27.02.2014  - член  громадської організації «Люстраційний комітет» Рівненської  області.

- Член громадського формування з охорони порядку  «Спеціалізований загін сприяння міліції  «Захист».

- Активна участь у подіях на Майдані в Києві.  Перша жінка  «Самооборони Майдану» -  5-а  сотня.

- Волонтерська діяльність.  

- З розвід групою  батальйону «Горинь» побувала в  містах Комсомольському, Амвросіїка ( де вивозили з  під обстрілів  «градом» поранених бійців у лікарню  м. Старобешево).

 - Допомога  кухарям  в таборі 40-го  Криворізького батальйону.

Читайте також