Магазин-кафе, земля і майже 400 тисяч гривень зарплати: що має міський голова Березного

У 2015 році стати міським головою невеличкого міста Березне на Рівненщині було семеро охочих. Тоді міську раду очолив Руслан Пиличук. До цього працював на керівних місцевій РДА, був заступником начальника з якості САД у Рівненській області. У своїй останній, за 2019 рік, декларації про доходи, він зазначив, що у власності має квартиру площею 61 метр квадратний, придбану в 1997 році, житловий будинок на 49 «квадратів», придбаний 2014 року та магазин-кафе, площа якого більше 300 квадратних метрів. Усе це у Березному.

Також пан Пилипчук задекларував 5 земельних ділянок у місті Березне. Загалом їх площа складає 3 323 квадратних метри. Вартість однієї із них, станом на дату набуття права або за останньою грошовою оцінкою, складає 140 гривень при площі 127 «квадратів».  Усе вищезгадане – придбане до обрання мером міста.

Транспортних засобів, цінних паперів чи корпоративних прав – не зазначено.

Із доходів пана Пилипчука – майже 400 тисяч гривень заробітної плати за минулий рік на посаді міського голови та 70 тисяч гривень пенсії. Готівкових коштів чи банківських активів – немає. Згідно із декларацією.

До слова, пізніше, у червні цього року, пан Пилипчук вніс уточнення до декларації щодо вчинення видатків. Предметами правочину, які спричинили видатки, стали три договори: два – дарування земельних ділянок і один – дарування нерухомого майна. Загальна сума склала трохи більше 420 тисяч.

До слова, раніше ми повідомляли про статки міських голів ОстрогаДубнаКорця, Вараша і Костополя.

Фото - відкриті джерела. 

 

Читайте також