Більше 370 тисяч зарплати і нерухомість чоловіка: що у декларації очільниці Корця

У кінці 2010 року міським головою Корця було обрано Людмилу Дмитрук. До цього певний час була секретаркою міськради. Після п’яти років на посаді голови, мешканці знову проголосували за неї і в 2015 пані Дмитрук знову очолила міськраду.

Згідно із поданою декларацією про доходи у 2019 році, разом із Людмилою Дмитрук проживають чоловік, мати, син із невісткою і онуком.

Уся нерухомість – у власності чоловіка, Віктора. Це земельна ділянка на 5 300 метрів квадратних, гараж на 37. 5 «квадратів», прибудова на 111 кв. м. і житловий будинок на майже 243 метри квадратних. Усе у Корці.

Автомобілів у власності родини – немає, згідно із декларацією чиновниці.

Серед доходів: майже 378 тисяч гривень заробітної плати очільниці невеличкого міста та майже 3 тисяч грошових винагород, 105,5 тисяч гривень пенсії і трохи більше 12 тисяч пільг і соціальних виплат чоловіка. Син та його дружина працюють у Головному управлінні Національної поліції у Рівненській області, за минулий рік отримали на двох 235 тисяч гривень зарплати, більше 16 тисяч гривень соціальних виплат, пільг та інших відшкодувань. Пані Дмитрук задекларувала пенсію своє матері – 37 тисяч гривень.

З готівкових коштів зазначено 9,5 тисяч доларів, 200 євро, 12 тисяч гривень на двох із чоловіком у Людмили Миколаївни та 13 500 тисяч доларів, які належать їх сину. Він та його дружина також мають фінансові зобов'язання у вигляді кредиту.

Нагадаємо, вчора ми повідомляли про те, що задекларував міський голова Острога.

Фото - відкриті джерела.

Читайте також