Передові технології в пральних машинах від Samsung: короткий огляд

Сучасні пральні машини — товар, який користується незмінно високим попитом серед населення. Вибір дуже широкий: велика кількість брендів, ще більше моделей з різноманітними характеристиками. Функціональність пралок теж на висоті: чимала кількість програм прасування та режимів, економічність, комфортність використання. 

Серед відомих виробників є й такі, які завжди йдуть попереду інших, вкладаючи значні кошти у впровадження передових технологій. Повною мірою це твердження стосується південнокорейського бренду Самсунг. Розглянемо, які фірмові технології впроваджені в їхні пральні машини.

Оброблення парою

Головна мета впровадження функції — дезінфекція речей, але є й інші переваги технології:

  • можливість освіжити одяг навіть без прасування;
  • висока температура забезпечує дбайливий догляд за ніжними тканинами;
  • є можливість регулювання температури залежно від типу тканини;
  • парове оброблення не тільки позбавить речі неприємних запахів, але й знищить мікроби, алергени та інші шкідливі мікроорганізми.

Це незамінна функція для сімей, де є особи, схильні до проявів алергічних реакцій. Крім того, оброблення парою вигідне з точки зору економії витрат води, та й практична користь є: після парового прання не потрібно прасувати речі. До речі, непоганим вибором може стати пральна машина Самсунг комбінованого типу, у якій можна прати речі як класичним способом, так і з обробленням парою.

Активна піна EcoBubble

Піногенератор — це також унікальне розроблення корейських інженерів. Він здатен покращити ефективність мийного засобу, збільшуючи його проникну здатність.

Переваги функції EcoBubble:

  • можливість позбутися застарілих плям;
  • економія електроенергії (можна прати холодною водою з такою ж ефективністю);
  • режим підходить для будь-яких тканин, включно з делікатними, які не можна прати гарячою водою.

Технологія Addwash

Можливість докладати в барабан речі вже після початку прання або доливати кондиціонер чи інший пральний засіб — хіба це не чудово?

Програма не збивається, спеціальний отвір не дає вилитися ані краплі води. Усе, що потрібно від користувача, — натиснути на кнопку «Пауза», відчинити додаткові дверцята та докласти в барабан те, що забули.

Інверторний двигун

Практично всі сучасні моделі пралок від Samsung обладнані інверторними двигунами, які працюють тихіше та споживають менше електроенергії. Такий двигун надійний та довговічний (на нього дається 10-річна гарантія).

Стільниковий барабан Diamond Drum

Це також фірмове розроблення компанії. Отвори менші на 25%, рельєфна поверхня барабана дає можливість прати більш дбайливо, продовжуючи термін служби речей.

Технологія QuickDrive

Можливість прати вдвічі швидше, до того ж у будь-якому режимі, теж є корисним впровадженням. У такому режимі енергії споживається на 20% менше. Якщо додати до цього можливості Eco Bubble та особливу будову барабана (задня стінка обертається незалежно, збільшуючи швидкість), то економія часу на полоскання стає ще суттєвішою.

Читайте також