Радикали знову при владі: Свисталюк став першим заступником обласної ради ( ФОТО)

Зараз у Рівному проходить позачергова сесія обласної ради. Кілька хвилин тому депутати проголосували за звільнення з посади першого заступника Олександра Корнійчука, а вже зараз завершилося голосування за того, хто змінить його на посту.

Відтак, єдиною висунутою кандидатурою на цю посаду був представник від Радикальної партії Ляшка Сергій Свисталюк. Голосування за нього, як прийнято у регламенті, відбувається таємно.

Як пояснили порталу "РівнеМедіа" депутати, вибір впав саме на радикалів, адже вони - наступна за чисельністю фракція в раді, не враховуючи "Батьківщину", яка бойкотує голосування і всі нинішні зміни в керівництві обласної ради.

Загалом проголосувало у кабінці 42 депутати. Сам Сергій Свисталюк від голосування відмовився через можливий конфлікт інтересів.

Так, за підрахунками лічильної комісії, радикал отримав 39 голосів "за" від колег по сесійній залі, проти - 0, утримався - 1. 2 бюлетені визнано недійсними.

До слова, Сергій Свисталюк обраний по виборчому округу №35 від Радикальної партії Олега Ляшка. Працював політичним консультантом Народного депутата України Андрія Лозового. Крім того, він також очолює комісію із відбору патрульних поліцейських у Рівненській області.

Читайте також: "Корнійчук йде: у Рівненській обласній раді міняють першого заступника"

Читайте також