Військова медикиня з Франції привезла на Гощанщину в`язані речі для немовлят та медикаменти

Вже вдруге за час війни Гощанську громаду відвідала представниця однієї з гуманітарних місій Франції, військова медикиня з міста Каркасон мадам Фаб'єн. 

Про це пише голова громади Микола Панчук.

Під час війни мадам Фаб’єн прихистила багатодітну маму з Терентієва Олену Семещук та шістьох її дітей. Ближче познайомившись з ними, почувши розповіді про війну, жінка перейнялась проблемами України і українців.

Цього разу мадам Фаб’єн завітала в Гощанську селищну раду, аби обговорити потреби в забезпеченні генераторами, продуктами харчування, одягом. У подарунок від своїх французьких коліжанок мадам Фаб’єн привезла в’язані речі ручної роботи для немовлят, а від себе особисто передала медикаменти.

- За вдячність за небайдужість і турботу провели для мадам Фаб’єн екскурсію Гощею. З великою цікавістю вона відвідала храм святого Василія Великого, садибу Ленкевичів-Валевських, Набережну побачень, прогулялась алеями Гощанського парку в супроводі працівників культури Віктора Самчука, Тетяни Гуди, Юлії Матвієць, Валерія Бейлаха, - зазначив Микола Панчук. 

Читайте також