100 літрів закваски для самогону та 1 апарат: поліцейські продовжують шукати "точки" на Рівненщині

Працівниками Радивилівського відділення поліції продовжуються заходи щодо виявлення «самогонних точок» на території обслуговування.

В період з 03.09 по 20.09.2019 року на території Рівненської області та відповідно Радивилівського району проводяться превентивні заходи з метою належної протидії самогоноварінню, зменшення кількості кримінальних правопорушень, скоєних особами в стані алкогольного сп’яніння.

З початку 2019 року працівниками відділення поліції було складено 47 адміністративних протоколів за ст. 176 КУпАП (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення) та на правопорушників накладено штрафів на загальну суму 2397 грн., з них стягнуто – 1326 грн.

3 та 4 вересня 2019 року дільничні офіцери поліції за місцем проживання жителя одного з населених пунктів Радивилівського району виявили 100 літрів закваски для виготовлення самогону та 1 самогонний апарат. Вищевказане поліцейські вилучили та знищили, а на правопорушника наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Працівники Радивилівського відділення поліції звертаються до громадян з закликом не залишатися осторонь проблеми самогоноваріння, а повідомляти про дані факти та реалізації незаконного алкоголю до відділення поліції або на лінію «102». Ваше повідомлення буде перевірене та розглянуте згідно чинного законодавства.

Читайте також