20-річний сімейний насильник попався на крадіжці цигарок і алкоголю

Днями у селі Жаврів Гощанського району Рівненської області невідома особа незаконно проникла до магазину та викрала звідти продукти харчування, цигарки та алкоголь. Розшукати зловмисника вдалося завдяки службовій собаці.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що злодій проник до приміщення торгового закладу, зломавши металеву решітку та віджавши пластикове вікно. Для пошуків зловмисника на місце події залучили кінолога зі службовою собакою.

Вже за кілька годин пес вивів на слід викраденого алкоголю. Пляшку горілки собака знайшов поблизу кафе, у якому відпочивала компанія місцевих молодиків. Виявилося, що хлопці саме розпивали викрадений алкоголь. Серед них був і 20-річний злодій, який перебуває на обліку в поліції як сімейний насильник.

Слідчий Гощанського відділення поліції готує матеріали про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до шести років. У рамках досудового розслідування встановлюватиметься також і сума завданих збитків.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також