27 квітня - День кадрового працівника 2024: красиві привітання у віршах та прозі (картинки)

27 квітня відзначають професійне свято кадрових працівників. Саме ці люди підбирають кадри, формують колективи та допомагають знайти унікальних спеціалістів. Від професіоналізму кадровика залежить успіх підприємства чи компанії.

Вітаю з Днем кадровика і бажаю завзятості, сміливості, впевненості, строгості у важливих справах і легкості в кожному дні життя. Нехай по роботі все виходить, нехай щоранку починається з відмінної ідеї, доброї новини, великої удачі. І нехай по наростаючій завжди йде успіх, достаток і щастя!

***

Сьогодні день кадровика,
З чим вас і вітаємо!
Заслуга ваша велика,
Ми це точно знаємо!

Бажаємо поглядів теплих вам,
Посмішок світлих, ніжних.
Звучать нехай добрі слова
У турботах повсякденних!

***

Тільки вам під силу знайти безцінні кадри, тільки вам відомо, яким чином потрібно вирішити справи, що стосуються роботи - під вашим контролем життя всієї команди. Сьогодні привітання присвячені вам, кадровики! Життя нехай йде, як ви плануєте, плани нехай виконуються, а настрій буде відмінним!

***

З Днем працівника всіх кадрів,
Фахівця класного,
Сміху, радості, подарунків,
Дня тобі прекрасного.

Нехай знаходяться тобі
Кадри відповідні,
Оточують нехай всюди
Люди надійні!

***

З професійним святом! Легких рішень всіх поставлених завдань, менше перевірок, більше відпочинку, успіхів у роботі, щоб праця була оцінена, здоров'я Вам та Вашим близьким!

***

З днем кадрового працівника! Можна сказати, що все в цьому житті вирішуєш ти. Адже говорять, що кадри вирішують все, а саме ти обираєш ці кадри. Нехай у твоєму життєвому штаті завжди присутні здоров’я і щастя, а для своєї половинки будь найціннішим у світі кадром.

Читайте також