3 добровільних поліси: що можна застрахувати

Сьогодні страховий світ працює за такими правилами, що захистити ви можете все що завгодно. Поліс оформлюється на ваш телефон, мандрівку та життя. Безпечне страхування у Рівному надає компанія ARX, яка вже 28 років успішно працює в Україні та допомагає щорічно декільком мільйонам клієнтів.

КАСКО чи страхування транспорту

КАСКО на відміну від автоцивілки є добровільним. Це спосіб захистити власний транспортний засіб. Загальні ризики, які можна покрити страхуванням:

  • аварії — немає різниці, хто саме спричинив ДТП;

  • природних явищ — блискавки, зливи тощо;

  • викрадення авто або спроби зламати його.

Додатково можуть бути відшкодування збитків, які сталися в результаті непередбачуваних обставин. Падіння бурульки, камінь з-під колеса належать до цього пункту.

Туристичне страхування або безпечна мандрівка

Програми з туристичного страхування допоможуть в разі негаразд захистити вашу подорож та не зіпсувати її. Відшкодовуються збитки, якщо:

  • ви захворіли за кордоном — в тому числі на COVID-19;

  • потрібна консультація лікарів стосовно вашого самопочуття;

  • необхідне лікування — витрати на ліки та дослідження;

  • ваш рейс затримують чи є проблеми з очікуванням багажу;

  • потрібна медична евакуація чи репатріація.

Є декілька різних програм зі зміненим набором послуг для громадян. Окремо можна взяти страхування туристичне, якщо ви збираєтеся їхати в країни, які належать до Шенгенської зони. 

Нерухомість або страхування майна

Є окремі програми для страхування приватного будинку та квартири — процес їхньої оцінки дещо відрізняється. Одночасно ви страхуєте саму будівлю, її конструкцію та комунікацію, меблі й техніку, внутрішнє оздоблення, одяг і предмети інтер’єру. Також ви можете застрахувати власну відповідальність перед сусідами, яка пов’язана з використанням вашого майна.

У разі пожежі, затоплення чи іншої непередбачуваної ситуації ви можете відшкодувати збитки сусідам завдяки страховці. Усе залежить від наповнення програми страхування.

 

Читайте також