32-річного рівнянина затримали за продаж наркотиків

Оперативники управління протидії наркозлочинності викрили 32-річного раніше судимого рівнянина, який продавав метамфетамін. Зловмисника затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

5 липня під час оперативної закупки поліцейські затримали 32-річного мешканця обласного центру, який збув 0,5 грама метамфетаміну 500 гривень. У зловмисника поліцейські вилучили «мічені» гроші та наркотики.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що чоловік займається незаконною діяльністю з травня цьогоріч. Раніше судимий за грабіж зустрічався з клієнтами на вулиці або у підїзді свого будинку на вулиці Князя Володимира.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому про підозру у вчинення злочину передбаченого  частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також