33-річний чоловік зірвався униз під час чистки колодязя на Рівненщині

В обідню пору 30 грудня в селі Озліїв Млинівського району під час чистки 45-метрового колодязя зірвався униз 33-річний чоловік. На момент прибуття рятувальників чоловік був на дні колодязя в знаходився у свідомості, міг відповісти на запитання надзвичайників. На дні колодязя води було по коліна.

У ГУ ДСНС Рівненщини повідомляють, що надзвичайники спустили на дно колодязя пожежний пояс та дві рятувальні мотузки, за допомогою яких чоловік зміг самостійно обв'язатися. Потому четверо бійців ДСНС обережно витягнули його на поверхню.

Крім того, зазначається, що за зовнішніми ознаками чоловік був нетверезий. Він відмовився їхати до лікарні, але на вимогу бійців ДСНС його до лікарні доставили медики швидкої, аби перевірити стан фізичного здоров’я.

Пізніше також вдалось встановити, що чоловіка спускали донизу за допомогою короба, з якого той зірвався майже на дні. Тому і серйозних травм внаслідок падіння не отримав. Також йому пощастило, що у колодязі було мало води - вдалося уникнути переохолодження чи утоплення.

Співробітники Служби порятунку Рівненщини закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпечної поведінки та техніки безпеки у побуті.

 

Читайте також