4 чоловічі знаки Зодіаку, які розтоплять ваше серце

Чоловіки висловлюють своє кохання по-різному. Хтось воліє дарувати подарунки, хтось говорить гарні слова, а хтось виявляє ніжність та турботу. Ніжність — це якість, яку кожна жінка чекає від коханого чоловіка. Однак через специфіку виховання чоловіків у суспільстві в повному обсязі чоловіки інколи не здатні її демонструвати.

Отже, ось 4 найніжніші чоловіки за знаком Зодіаку:

Телець

Тельці лише на перший погляд здаються не дуже романтичними чоловіками. Люди під цим знаком дуже не люблять витрачати час на ніжні слова і навряд чи співатимуть під вікном серенади або писати вірші на честь коханої.

Свою ніжність і турботу Тельці виявляють більш практично: вони турбуються про те, щоб в обожнюваної ними жінки було все необхідне, в тому числі і їжа — вони часто готують обіди, дарують подарунки.

У перші тижні відносин вони можуть поводитися досить скуто, але надалі починають приділяти партнеру багато часу та уваги.

Їм складно висловити своє кохання словами, але вони завжди роблять це своїми вчинками. Це найчастіше цінують жінки, які також народилися під земними знаками Зодіаку.

Крім того, вони найніжніші та найдбайливіші батьки, для яких дуже важливо те, як почуваються їхні діти, задоволення їхньої потреби в батьківському коханні, увазі та щирому спілкуванні між собою.

Їхня увага до близьких робить представників цього знака одними з найбажаніших партнерів — адже вони дуже рідко залишаються самотніми у дорослому житті.

Діва

Діви, що перебувають під впливом Меркурія, мають аналітичний підхід до життя. Їх скрупульозна увага до деталей поширюється як на практичні питання, так і у їх взаємовідносини. Діви часто здаються грубими і дуже практичними, і вони зазвичай досить нудні в спілкуванні. Можливо, певною мірою це їм притаманне, але ніхто не може перегнати їх у практичній турботі про близьких.

Діви дуже уважно стежать за здоров’ям та самопочуттям своїх близьких, завжди допомагають їм упоратися з труднощами та ніколи не залишають без підтримки у проблемній ситуації.

Чоловік-Діва часто є тим, хто пам’ятає про найважливіші дрібниці, хай то улюблена книга коханої людини або особлива річниця. Його дбайливі та вдумливі жести є свідченням його відданості тим, хто йому дорогий, демонструючи справжній джентльменський характер, який є водночас щирим та зворушливим.

Їм здається, що такий прояв ніжності набагато цінніший за слова і романтичні жести. Можливо, вони мають рацію: така турбота змушує людей почуватися комфортно, і ви перестаєте турбуватися про можливі проблеми.

Риби

Риби, керовані Нептуном, це знак, який відчуває емоції на глибокому рівні.

Чоловіки-Риби не приховують своїх почуттів і мають неперевершену чутливість, яка дозволяє їм спілкуватися з іншими на глибокому, інтуїтивному рівні. Вони підходять до життя з м’якою цікавістю, часто висловлюючи свої емоції за допомогою мистецтва, музики чи літератури. Ніжна вдача чоловіка-Риби робить його прекрасним компаньйоном, справжнім другом, який розуміє та бере до уваги складності людської душі.

Чоловіки-Риби виявляють свою ніжність у звичний і традиційний спосіб. Саме вони пишуть коханим вірші, співають пісні, малюють на папері портрети близьких та дарують у подарунок саме ті квіти, які любить їхній партнер, а не банальні букети троянд.

Риби часто говорять про своє кохання. Коли вони змушені розлучитися, вони пишуть довгі та романтичні листи.

Їм складно зав’язувати нові відносини через деяку сором’язливість, але вони рідко розлучаються — в основному тому, що вміють виражати свою ніжність і любов на сто відсотків, заради чого їхні близькі готові на багато компромісів у відносинах.

Рак

Керовані дбайливим Місяцем, чоловіки-Раки випромінюють природну ніжність, яка відрізняє їх один від одного. Відомі своєю чуйною натурою, раки часто першими підставляють дбайливе вухо і плече, на якому можна поплакати.

Ці чоловіки висловлюють свої емоції через фізичний дотик, а обійми дозволяють їм огорнути своїх близьких захистом. Теплота і турботлива поведінка чоловіка-Рака роблять обійми у відповідь невіддільною частиною вираження їхнього кохання.

Чоловік-Рак безмірно пишається своєю роллю захисника, чи то для своєї сім’ї, друзів чи навіть незнайомих людей, які опинилися в біді. Його щира турбота про інших створює ауру безпеки та співчуття, яка притягує до нього людей. У світі, де співчуття може бути рідкістю, ніжне серце чоловіка-Рака яскраво сяє.

Читайте також