4 жіночих знаки Зодіаку, які завжди користуються популярністю серед чоловіків

Жінки - прекрасні створіння, яких треба любити, пестити, плекати та носити на руках. Багато представниць прекрасної статті прагнуть цього і домагаються бажаного.

Проте є серед представниць зодіакальних сузір’їв такі, від яких чоловіки просто втрачають голову. І незважаючи на те, що кожна жінка по-своєму прекрасна і дивовижна, ці дами дійсно здатні дати будь-кому фору!

Скорпіон

Вона могла б давати майстер-класи зі спокуси, які мали б величезний успіх. Ця жінка настільки чарівна і приваблива, що вмить обплутує чоловіка своїми чаклунськими чарами. Неможливо залишити поза увагою її пристрасний погляд, манливу ходу, оксамитовий голос і бездоганні манери. Вона може не промовити жодного слова, але при цьому всім своїм єством говорити про кохання.

Зустрічаючи цікавого чоловіка, вона відразу акцентує на ньому увагу, і в інших представниць слабкої статі не залишається жодного шансу підкорити його серце. Опір безглуздий. Його тягне до неї, наче магнітом. Навіть грізний Лев іде до неї назустріч, покірно нявкаючи.

Вона може не бути красунею з обкладинки, але її величезні очі справді мають гіпнотичний ефект. Під чарівним поглядом пекучих очей чоловік повністю віддається у владу фатальної спокусниці.

Їй не подобаються нудні партнери. Якщо вона вирушає в подорож, вам доведеться замовити місце в бізнес-класі – на менше жінка Скорпіон не згодна. Якщо ви вважаєте її надмірно марнотратною, ні в якому разі не показуйте цього, інакше вона вас покине.

Це напрочуд енергійна та ініціативна особа. Вона вміє старанно працювати, але і добре розважитися. Будь-якому заняттю вона віддається з усією душею. Подібні надмірності манять, але швидко вимотують. Нудьгувати з нею вам точно не доведеться, але вам захочеться спокою, розміреного життя.

Жінка Скорпіон відповідає до питання любовних стосунків. Так само, як і чоловік, що народився під цим зодіакальним сузір’ям, вона неймовірно пристрасна, рвучка. Вона любить життя у всіх його проявах, не має значення, є поруч партнер чи ні. Саме тому чоловіки не можуть чинити їй опору – вони хочуть, щоб вона підкорилася їм. Але навіть якщо план приборкання норовливої ??здійсниться, вони все одно не зможуть до кінця розгадати всі таємниці, приховані в тій дивовижній жінці.

Вона буде відданою коханкою, яка заступатиметься за вас перед іншими, боротиметься за вас щосили, ігноруючи думку оточуючих. Не здайтеся і не йдіть назад, інакше вона направить свою нестримну енергію проти вас.

Близнюки

Мрієте бути шейхом у гаремі? Не варто, якщо поряд з вами Близнюк – вона здатна замінити десяток жінок. Вони просто не в змозі конкурувати з її майстерністю. Подібно до чарівного джину, вона щоразу поставатиме перед вами в новому образі, змушуючи вас захоплюватися нею, відчувати надзвичайне хвилювання і падати ниць перед її чарами.

Будучи дотепною і прекрасною співрозмовницею, вона може заволодіти увагою будь-якого чоловіка. Крім цього, вона має рідкісний дар – вміння слухати, співпереживати, вникати в чужі проблеми. Ви можете розповісти їй про свої плани, мрії та страхи, і вона неодмінно дасть вам корисну пораду. Деякі вважають неправильними спроби вирішувати проблеми інших людей власними методами. Але Близнюків це не стосується: вони люблять піддавати все ретельному аналізу, встановлювати причини та наслідки тих чи інших вчинків та давати цінні рекомендації.

Вона має багато приятелів, але, незважаючи на це, вона досить байдуже ставиться до тривалої, більш відповідальної дружби. Втім, вона щиро намагається тішити своїх друзів. Вона може підтримати, зателефонувати, зробити комплімент. Друзі знаходять її чарівною та добродушною особою, але ніхто не матиме прав на неї. Жінка Близнюки прагне всім подобається, але сама не завжди прив’язується до людей. Вона не любить, коли хтось вимагає від неї надто багато уваги чи намагається перекласти свої проблеми на її плечі.

Вона має стільки енергії, що вона весь час зайнята пошуками нових виходів для неї. Вона може зірватися з місця будь-якої миті, до ладу не обдумавши ситуацію, і часто також необачно приймає доленосні рішення. Вона більше розраховує на свої рефлекси, ніж докази здорового глузду.

Вона не може довго займатися однією справою, оскільки не терпить монотонності та схильна швидко перемикати увагу. Свіжість, новизна – ось що цікавить її найсильніше. У результаті вона часто кидає справу на півдорозі. Вона справді намагається виконати її, але в неї це не виходить. Як тільки вона опиняється на середині дороги, їй уже не терпиться піти якоюсь невідомою стежкою, яка, на її думку, таїть у собі багато захоплюючих пригод.

Через свою підвищену емоційність вона може програти всю мелодію, тоді як інші встигають взяти лише перші акорди. Їй насилу вдається підпорядкувати себе одному почутті, як і обмежити свою свободу одним партнером чи однією сферою діяльності. Не намагайтеся підкорити її собі. Найбільше у світі вона цінує незалежність. Вона щиро радіє, приїжджаючи в улюблене місце, і так само щиро обурюється, опиняючись у ненависному місці. Її ставлення до людей ідентичне.

Велику важливість для неї має інтелектуальна сумісність із партнером, їй потрібна рівноправність у стосунках. Вона радше воліє бути бізнес-леді, ніж домогосподаркою. Але заради справедливості варто відзначити, що з будь-якою роллю вона справиться чудово. Щоправда, якщо діятиме проти своєї волі, швидко зазнає поразки.

Жінка Близнюки часто починає з чоловіками жорстокі ігри. Втім, ображена сторона зазвичай спускає їй усе з рук.

Ті, хто зможе порозумітися з нею, будуть цілком задоволені. Не так вже й легко знайти жінку, здатну стати справжньою окрасою життя. Вона чарівна, любить подразнити чоловіка – загалом, справжня жінка.

Лев

Ця жінка – неначе дорогий товар у вітрині бутика, дивлячись на який, перехожі роззявляють рот від захоплення. Вона прикрасить собою будь-який світський захід. І нехай їй якийсь час доведеться перебувати за лаштунками, вона все одно сяятиме яскравою зіркою, що купається в оваціях захоплених глядачів.

Чоловіки обожнюють її – вона знає це, і їй подобається така увага. Сама вона, до речі, закохується досить рідко. Можна навіть сказати, що вона в якомусь сенсі продає задоволення бути поруч із собою, але плату бере не грошима, а задоволеним самолюбством від думки, що нею так дорожать.

Їй важливо не просто відігравати значну роль у житті свого обранця, але бути для нього єдиною та неповторною. Втім, до себе вона менш строга, і подібних вимог не висуває. Вона високо цінує незалежність та можливість постійно перебувати у пошуках чергової жертви. Як правило, вона не витрачає на це багато зусиль – чоловік сам з радістю йде в її сіті. Левиці – мисливці номер один серед представниць зодіакальних сузір’їв.

Вона любить людей, але себе безперечно любить більше. Їй подобається бути господаркою ситуації, слухати хвалебні оди на свою адресу. Вона честолюбна, але не позбавлена ??доброти. Вміє співпереживати, але при цьому сприймає проблеми інших людей лише через призму власного світосприйняття.

Вона непередбачувана, приваблива, не відрізняється терплячістю. Почуття її, зазвичай, неглибокі. Вона часто закохується, але по-справжньому любити не вміє. Жінка Лев ніколи не підкориться чоловікові. Вона із задоволенням братиме у стосунках, але нічого не даватиме натомість.

Якщо інтимний зв’язок стає занадто зручним, Левиця буде ліниво потягуватися і сприймати все, що відбувається в ліжку, як само собою зрозуміле. У результаті полум’я, яке вона запалила у партнері, згасне. А якщо її перестануть любити, її власний сексуальний потяг поступово зійде нанівець.

Щоб залишатися в тонусі, їй потрібні зміни. Але зміни стають непосильним завданням через ледарство Левиної натури, внаслідок чого вона часто опиняється в тупиковій ситуації.

Вона зберігає вірність тим, хто має до неї ніжні почуття, але якщо любов до неї згасає, залишає партнера. Нерідко вона стає частиною любовного трикутника, у якому зіштовхує лобами двох чоловіків. Тільки перебування у центрі загальної уваги приносить їй справжнє щастя. Якщо оточуючі відмовляються грати за її правилами, вона буде звинувачувати в цьому в останню чергу. Вона любить розігрувати спектаклі з трагічним заламуванням рук та морем сліз. Подібні театральні дійства – зовсім не вияв її справжніх емоцій, а гра на публіку. Щиро кажучи, ця жінка сама любить створювати собі проблеми.

Будучи перфекціоністкою, вона часто стикається з розчаруванням. Часом вона робить неправильний вибір у коханні або відкидає залицяння гідної людини через свої підвищені вимоги.

Вона має вражаючу здатність провокувати невдачі у житті. До фінансової сторони життя вона ставиться досить легковажно. Заробляти не любить, зате любить витрачати, причому на себе кохану. Їй подобається розкішне існування, тому як партнер вона вибирає заможного чоловіка.

Завжди потурає своїм капризам. Любить відвідувати дорогі салони краси, одягати яскравий одяг, носити шуби та ювелірні вироби. Одне з її головних захоплень – декорування власного будинку. Вона дарує дорогі подарунки, організовує світські раути. Будучи чудовою господинею, вміє приймати гостей (щоправда, до непроханих гостей це не відноситься), оточивши їх ласкою та турботою.

Жінки відчувають до неї відверту заздрість. Ну а як інакше, адже найкращі екземпляри сильної статі крутяться навколо неї. Їй подобається чоловіче товариство, захоплені погляди. Щоб потішити власне самолюбство, вона готова фліртувати з кожним.

Партнер Левиці, однак, повинен всіляко демонструвати найглибшу прихильність до неї. Несправедливо, скажете ви? Безперечно. Але якщо ви хочете досягти прихильності цієї жінки, доведеться грати за її правилами.

Водолій

Цій жінці не подобається, коли її сприймають як об’єкт пристрасті. Вона має високу планку, і вона вимагає від чоловіка поваги до своєї персони.

Вона не виносить, коли її кваплять. Розраховуєте на сеkс на першому побаченні? Не в цьому випадку. Вам доведеться довести щирість своїх почуттів, перш ніж ця жінка ляже з вами в ліжко. Вона інтелектуалка, але при цьому неймовірно чуттєва.

Вона комунікабельна, обожнює вечірки та зустрічі з друзями. Відкрита, зовсім не вміє дурити. Якщо вона по-справжньому любить когось, то відкриває душу перед цією людиною, причому часто досить недоречно.

Ця жінка бере активну участь у житті інших людей. Полюбляє давати «безцінні» рекомендації. Може працювати на чисто чоловічих посадах, нерідко обіймає високу посаду.

Вона любить ставити собі мету і домагатися її. Вона впевнена у своїх силах, знає, що їй все під силу.

Вона вміє співпереживати, але при цьому не вимагає того ж таки від оточуючих. Вона настільки занурена у роботу, що часом забуває про людей, заради чийого блага намагається. Жінка Водолій завжди обстоює свої переконання. Якщо її план зазнає фіаско, вона не зневіриться, а зробить ще одну спробу. Невдачі мотивують її сильніше, ніж успіх.

Незважаючи на чарівність і винахідливість, вона може бути напрочуд упертою. Наприклад, вона цікавиться окультними науками, і переконати її вам не вдасться. Вона естет за натурою – любить красу у всіх її проявах. Бажаєте завоювати її прихильність? Найчастіше кажіть, яка у неї чудова фігура. Їй подобається, коли її цінують. Вона надзвичайно охайна. Після бурхливого сеkсу, коли вам ліньки навіть ногою поворухнути, вона схопиться і почне виправляти простирадло. Іноді вона буває дратівливою, любить побурчати.

Є в ній інші мінуси – марнотратність і любов до дещо екстравагантних особистих зручностей. Звісно, вона не вважає це мінусом. Жінка Водолій не розуміє людей, які думають лише про гроші, вона вважає їх дріб’язковими та недалекими. Вона цінує хіба що те, що можна купити на гроші. І ця жінка піде на все, аби досягти бажаного.

За матеріалами

Читайте також