4 знаки Зодіаку, які майже не здатні на тривалі стосунки

Деяким людям важко побудувати та зберегти стосунки. Звичайно, у парі можуть виникати незначні труднощі, але є знаки Зодіаку, які не долають їх, а живуть із ними через складність свого характеру. Що рухає представниками стихій та чому їм складно вибудовувати стосунки?

Стрілець — 1-е місце

Представники цього знаку найпалкіші і чуттєвіші в коханні, але дуже бояться втратити свою свободу. Найчастіше Стрільці цікавляться коханням без зобов'язань. Романтичні почуття здатні відчувати лише на початку стосунків, щойно пристрасті вщухають, починають згасати, інформує Ukr.Media.

Вибираючи собі пару, Стрілець звертає увагу лише на найкращих. Тих, про кого дехто навіть не мріє. Поруч із вогненним представником завжди має бути людина-загадка, над розгадкою якої Стрілець ламатиме собі голову все життя. З цим знаком Зодіаку завжди потрібно бути напоготові: як тільки він зрозуміє, хто ви насправді, йому просто стане нудно. Стрілець може залишити вас назавжди, навіть одружений.

Скорпіон — 2-е місце

Девіз Скорпіонів у стосунках — «згодом звикнеш». Ці особи ніколи не підуть на поводу у своєї другої половинки. Вони звикли жорстко обмежувати свої рамки та людину, яка перебуває з ними у парі. З таким знаком важко вибудувати гармонійні стосунки, їхня поведінка та настрій можуть змінюватися щодня.

Прокидаючись вранці зі Скорпіоном, ви можете відчути, що вас так сильно ще ніхто не любив, а наступного ранку може виникнути почуття, що ви закляті вороги. З цим знаком важко ужитися, але можна спробувати, якщо пристосуватися до частих перепадів настрою.

Близнюки — 3-е місце

Фігаро тут, Фігаро там. Для Близнят стосунки — це лотерея. Вони можуть вибрати собі в пару розуміючу та різнобічну людину, а тоді їм це швидко набридає, і вони вже в пошуках яскравої та харизматичної особистості, з якою ніколи не буде нудно.

За натурою двоїстий знак, що часто сам суперечить своїм правилам і переконанням. Близнюк навіть у шлюбі може вести подвійне життя і завести коханку чи коханця. Вони тримаються за кохання, бо бояться самотності. Цьому знаку Зодіаку складно, навіть із самим собою. Тому витримати стосунки із представником повітряної стихії зможуть лише справжні герої.

Рак — 4-е місце

Раки — найбільш сімейний знак. Але, перш ніж взяти на себе зобов'язання сімейного та благополучного життя, вони нагуляються так, щоб точно бути впевненими в тому, що хочуть стати чоловіком чи дружиною. Раками править невпевненість у собі, а це робить їх уразливими перед труднощами.

Поряд з Раком має бути людина, яка зможе взяти на себе тягар стосунків і стане на захист інтересів своєї другої половинки. З представниками водної стихії важко вибудовувати стосунки, тому що вони схильні до постійних депресій та пошуків себе. Другій половинці доведеться завжди знаходити заняття, які підбадьорять дух Рака, надихнуть його просто жити і радіти світу.

Читайте також