5 грудня - День працівників статистики: красиві привітання своїми словами (картинки)

Щорічно 5 грудня в Україні святкується професійне свято працівників статистики. 

Професійне свято День працівників статистики було встановлене Указом Президента № 1120/2002 від 2 грудня 2002 року, на підтримку ініціативи Державного комітету статистики України та враховуючи значний внесок працівників цієї галузі у розвиток економіки держави.

Цього дня традиційно працівники статистики отримують вітання та заохочення від керівництва та представників влади.

Вітаю зі Всесвітнім днем статистики та бажаю неодмінного успіху в роботі, вірної інформації та правильних підрахунків, бажаю стабільної діяльності, високого достатку та поваги у колі колег, бажаю мирного неба, вірного щастя душі та нев'янучої любові серця.

***

Вітаємо із днем статистики! Бажаємо невичерпної енергії та натхнення, стійкості духу та внутрішньої рівноваги. Нехай у житті буде дуже мало сліз, і просто гори радості, веселощів та сміху. Душевного вам тепла та порозуміння з колегами та рідними.

***

Вітаю із Всесвітнім днем статистики. Бажаю завжди бути уважним, відповідальним, професійним статистом. Нехай по життю супроводжує успіх і везіння, любов і повагу, а в особистому плані нехай завжди присутні щастя і радість, веселощі та удача.

***

Вітаю з Днем працівників статистики України і бажаю завжди залишатися професійним, обережним, пильним, уважним, відповідальним, розумним, впевненим спеціалістом статистики, а також просто хорошою, щирою, доброю, щасливою, коханою, яскравою, життєрадісною, успішною у всіх відношеннях людиною!

Джерело: ТСН

Читайте також