5 місць, де подивитися 27 BookForum

Нова реальність диктує нові правила. 16-20 вересня Львівський міжнародний BookForum традиційно стане глобальним майданчиком для обговорення суспільно важливих тем, проте вперше в онлайн-форматі. 

Цьогоріч головний культурний фестиваль країни ставитиме непрості питання, що стосуються кожного і кожної з нас. Фокус-тема 27 BookForum — «Перепис населення: знати, хто ми є». 

У кав’ярні, поки смакуєш кавою

Нема кращого варіанту, ніж провести час за філіжанкою кави. Навколишній гамір часто не дозволяє насолодитися напоєм. Тому рятує приємний співбесідник або музика. Але ми пропонуємо вам ще один варіант – увімкніть у навушниках подію BookForum. Це точно не зашкодить. А раптом, і нових письменника чи книжку вподобаєте?

У тролейбусі, поки втрапив у затор

Ми з вами «обожнюємо» ті безкінечні затори, з яких ніби складається все життя. Хіба не так? Через то не встигаємо вчасно на навчання чи роботу, не встигаємо поснідати чи зайнятися зранку чимось корисним. Новинна стрічка трохи набридла, а інстаграмні фото вже не приваблюють. Не страшно, просто зайди на сайт bookforum.ua і твоя продуктивність на сьогодні гарантована. Час пролетить непомітно.

На Говерлі, коли зловив інтернет

Поціновувача 27 BookForum не злякає відсутність мережі. Він точно знайде можливість зловити інтернет на найвищій точці України. А з гарячим чаєм та неймовірним краєвидом нас буде ще цікавіше дивитися. Спробуй сам.

Вдома, коли перечитав усі книжки

Кожен книгоман боїться того дня, коли вдома не буде що почитати. А нової ж порції книг завжди хочеться. Цю ситуацію виправити дуже легко. Перегляньте програму 27 BookForum і знайдете для себе щось нове. Не відмовляти ж собі у цій насолоді?

На дитячому майданчику, поки діти бавляться

За час карантину батьки побували у багатьох ролях для своїх дітей. Вони вже професіонали в освітній сфері, і майстерні кулінари. Але відпочивати теж потрібно. Хороший варіант за сприятливої погоди – вийти на дитячий майданчик. Для дітей – забава, а для батьків – можливість подивитися 27 BookForum. І нову дитячу літературу оберете, і з користю проведете час.

 

 

Сподіваємося, що ви знайдете «своє» місце і станете частинкою 27 BookForum.

Читайте також