5 знаків Зодіаку, у яких відбудуться серйозні кар`єрні зміни у вересні 2023 року

Попри дощі, на нас чекає три полум'яні місяці — сховатися не вийде. У вересні 2023 року ми матимемо останній шанс набрати в повітря легені — у жовтні починається Коридор затемнень, який буде парадоксально потужним через роботу одразу двох осей: Овен-Терези і Телець-Скорпіон. Це серйозна заявка на повну трансформацію життя кожної людини, але завдяки Молодику 15 вересня у Діві ми можемо підготуватися до масштабних зрушень у своєму житті, інформує Ukr.Media.

Молодий місяць 15 вересня в Діві буде пов'язаний з вашим робочим колективом, начальником і загалом командою, тому що астрологічно це сузір'я відповідає саме за роботу. А значить все, що відбуватиметься у вересні, у вашій кар'єрі призведе до найпотужніших подій у жовтні та листопаді.

Цікаво, що 15 вересня, в Молодий місяць, Меркурій розгорнеться у прямий рух, тобто в житті багатьох буде прийнято важливе рішення в роботі. Наприклад, щодо зміни колективу, чи звільнення співробітника, чи хтось взагалі зважиться на роботу на себе. Є 5 знаків, для яких вересень стане доленосним — перевірте список.

Діва

Починаючи з серпня, Діви стають головними дійовими особами у колективі — усі погляди спрямовані на вас. У вересні вам можуть запропонувати нове звання — Молодий місяць відбувається у вашому знаку, тому ви можете отримати нове призначення або статус у компанії. Також ви можете зважитися на зміну роботи, адже Повний місяць в Овні 29 вересня відбувається у вашому секторі кризи та трансформації — ви можете піти в нову компанію, бо вам запропонують велику зарплату.

Також ви зважитеся на зміну іміджу, купіть більше ділових та якісних речей. Ретро Меркурій у серпні міг допомогти скинути вам вагу та повернутися до якогось стилю, який був для вас актуальним роки тому.

Стрілець

Молодий місяць 15 вересня відбувається у вашому секторі кар'єри та статусу — у вас може з'явиться новий начальник, або вас самого зроблять керівником і дадуть нову посаду. Якщо ви сиділи довгий час без роботи, то саме у вересні ваші співбесіди почнуть приносити плоди — вам запропонують якісну роботу з хорошим офісом та приємним графіком.

Також у вересні на вас чекає опрацювання відносин з керівництвом. Ймовірно, у вас зараз два керівники і ви могли втомитися підлаштовуватися під кожного. Швидше за все це питання буде вирішено в середині вересня. А до 29 вересня ви можете зробити перший крок у відкритті власного бізнесу.

Овен

Весь місяць обіцяє бути максимально важливим з погляду роботи — Молодий місяць 15 вересня принесе вам новий офіс, колектив чи хорошого співробітника. Загалом ви можете відчути, як у керівництва зростає потреба у вашій діяльності — сміливо просіть підвищення!

Вже 29 вересня відбудеться Повня в Овні і ви отримаєте звання, статус, набудете популярності у своєму колективі. Взагалі, Всесвіт благоволіє зростанню і вашого авторитету, і ваших доходів — не тушуйтесь, просіть нову зарплату, кабінет та людей у підпорядкування.

Рак

Завдяки вдалим переговорам у вересні, ви зможете отримати хороше навчання і сильно вирости в якійсь навичці. Молодий місяць 15 вересня в Діві може принести вам нову освіту, майстер-клас, підвищення кваліфікації — все це не випадково і рухає вас до масштабного прогресу. До речі, ви можете у вересні купити якусь техніку для роботи, яка принесе вам зростання доходів.

Повний місяць в Овні 29 вересня дасть вам призначення на посаду — подія відбудеться у вашому секторі кар'єри, від неї точно не втекти. Вас зроблять начальником, дадуть статус — це буде великий успіх! Також ви самі можете змінити вектор напряму та звільнитися, але не переживайте — Всесвіт на вашому боці і на вас чекає грандіозна перемога найближчим часом.

Лев

Сильні зміни в кар'єрі для вашого знака пов'язані насамперед із новою ситуацією із зарплати. Швидше за все, вона у вас зросте вже 15 вересня у зв'язку зі зростанням вашої діяльності — ви можете почати навчати інших людей, або завдяки новому навчанню ви вдало підвищите ціну на свої послуги. Також ймовірно, що на роботі у вас може з'явитися керівник, який підтягне вас на сходинку вище. Протекція вам допоможе досягти великих висот та фінансового зростання.

Повний місяць 29 вересня в Овні відбувається у вашому секторі освіти — ви можете отримати скоринку, сертифікат, диплом або у вас з'явиться вчитель, який аж до 2025 року впливатиме на ваше професійне зростання. Спілкування з цією людиною (або завдяки навчанню) розширить вас у кар'єрі, а також змінить ваші погляди на життя у більш благополучне та фінансово успішне русло.

Читайте також