6 пар знаків Зодіаку, які категорично не підходять один одному

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Астрологи перерахували шість пар знаків Зодіаку, які категорично не підходять один одному. Якщо ваш обранець чи обраниця дратують вас на порожньому місці, ви нещасні, але не розумієте, в чому ж справа, – перевірте, чи немає вас в цьому списку астрологічних антиподів.

Овен і Телець. Цим представникам астрологічного кола дуже непросто ужитися один з одним. Обидва вперті і наполегливі, що в повсякденному житті призводить до постійних конфліктів, в яких жодна сторона не хоче поступитися. Зберегти сім’ю в цьому випадку допоможе тільки мудрість, яка приходить до закоханих далеко не відразу. До того ж Овни – великі домосіди, а Тельцям нудно без суспільства, так що в цій парі люди швидко втомлюються один від одного і розлучаються.

Близнюки і Козеріг навряд чи зможуть зв’язати себе узами шлюбу. Вітряні і легковажні Близнюки звикли до бурхливого плину життя і не дуже засмучуються, зробивши неправильний крок. Представники цього знаку можуть пробачити собі неуважність і забудькуватість, з чим ніколи не зможе змиритися раціональний Козеріг. Настрій Близнюків змінюється по 100 разів на день, тому часто приземлений Козеріг взагалі не знає, з якого боку підступитися до своєї другої половинки і чого від неї очікувати, що надзвичайно вимотує.

Союз Рака і Терезів розпадається через банальні розбіжності у способі життя. Тихий, сімейний Рак любить спокійне проведення часу вдома, в той час як тусовщик-Терези постійно тягне його «вийти у світ», провести час в галасливій компанії. Досить швидко це протистояння стомлює обох.

Скорпіон і Стрілець. Стрілець по своїй природі не схильний будувати якихось інтриг, тому говорить все прямо і в лоб. Скорпіон ж, навпаки, звик ретельно обдумувати кожен свій крок, говорити натяками і вічно всіх навколо в чомусь підозрювати. Стрілець схильний до зрад, а Скорпіон звик зберігати вірність. Протиріччя швидко руйнують таку сім’ю.

Водолій і Риби. Волелюбному Водолію важко зрозуміти тихих і мрійливих Риб, які вимагають постійної уваги до себе. Водолій може навіть ненароком скривдити свого партнера, а чутливі Риби вже думають, що той завів когось на стороні або просто розлюбив. Починаються скандали і взаємні докори, які в підсумку і руйнують цей суперечливий союз.

Читайте також