6-річний хлопчик із Рівненщини потребує коштів на лікування

Протягом листопада та грудня Благодійний Фонд "Скарбниця Надії" завдяки багатьом добрим людям забезпечував 6-річного Максимка Аврамишина дороговартісними ліками Актемра. Хлопчик має важку хворобу системний ювенільний ревматоїдний артрит. Кожних два тижні фонд купував для хлопчика один флакон препарату по 80 мг вартістю 5 тисяч гривень. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Мар'яна Рева.

Мама Максимка дякує всім благодійникам за допомогу і розповідає про синочка:

«Завдяки лікуванню біотерапією «Актемра» Максим приймає значно меншу дозу гормонів. Впродовж 2 років Максимко не відвідував садочок. А з вересня цього року він відвідує заняття в ДНЗ. Син має скарги на біль у животику, серці, ніжках, проте він рухливий, любить танцювати, малювати, гратися разом з дітками. Його мрія: вилікуватися і більше ніколи не потрапляти в лікарню, забути слово «біль».

Нині кошти, зібрані благодійниками, закінчились. 10 січня у Максима по плану наступне введення препарату Актемра, на яке фонд вже не має коштів. 

Просимо всіх зробити різдвяний подарунок для Максимка – допомогти придбати ліки на два введення. Загалом нам треба зібрати 10 тисяч гривень. Враховуючи те, що йдуть довгі вихідні дні та свята , кошти треба зібрати якомога швидше. 

Нагадаю, що допомагаючи Максимкові, ви маєте можливість допомагати ще одній дитині. Флакон ліків по 80 мг лікарі розділять порівну між двома дітьми з однаковим діагнозом і капають в один день.

Детальніше про Максимка можна дізнатися за посиланням.

Контактні дані:
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Аврамишина Максима

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва для Аврамишина Максима

Читайте також