80 чисел у лотерейному білеті КЄНО: як заповнювати ігровий бланк

Серед усіх державних лотерей на сайті УНЛ, КЄНО пропонує найбільшу кількість номерів для заповнення. Через це гравці часто не можуть правильно сформувати стратегію та обрати, за яким принципом закреслювати числа на ігровому полі. Адже, коли номерів 80, а додатково існують інші опції (кількість послідовних розіграшів, збільшення ставки в кілька разів тощо) стає важко віднайти певну систему.

Закреслювати абсолютно випадкові числа, звісно, також робоча тактика. Однак ми пропонуємо для гравців у лотерею КЄНО кілька цікавих стратегій, які можна застосовувати, під час заповнення лотерейних білетів і які допоможуть зробити гру більш структурованою, що безумовно підвищує шанси на виграш.

Вибір «гарячих» і «холодних» чисел

Тут потрібно на початку розібратися з термінологією, оскільки не всі гравці, навіть серед тих, хто грає в лотереї вже протягом багатьох років, знають, що саме ховається за цими визначеннями:

  1. Гарячі числа — це ті, які статистично випадають під час трансляції найчастіше. Зі статистикою можна ознайомитися на сайті Української національної лотереї. 
  2. Холодні числа, відповідно, демонструють протилежне. Це ті номери, які майже не випадають під час розіграшів джекпоту.

Тут є кілька різних підходів до заповнення лотерейного білета КЄНО. Деякі гравці користуються виключно гарячими числами, тобто обирають номери, які випадають часто. Деякі навпаки вважають, що саме під час наступної трансляції настане час для рідкісних холодних номерів. Однак ми пропонуємо стратегію балансу, де в рівній кількості закреслюються холодні та гарячі числа.

Як заповнювати білет КЄНО за стратегією щасливих дат

Однією зі стратегій заповнення лотерейного білета є використання чисел, що символізують щасливу та приємну подію. Це можуть бути дні народження, річниці тощо. Це приємний спосіб перетворити вашу щасливу дату ще й на символічне число. Особливо, якщо вам пощастить і вона принесе вам виграш.

Однак у випадку з лотереєю КЄНО існують певні проблеми, оскільки номерів на ігровому полі не 30, як днів у місяці, а 80. Тож, обираючи виключно числа з календарною нумерацією, ви сильно обмежуєте себе на більше ніж 50% можливого вибору.

Тут можна залучити й цікавіші підходи. Наприклад, якщо ваша дата народження 28.11, то можна закреслити не лише 28 та 11, а й суму цих двох чисел: 39. Або ж поділити рік вашого народження на число народження: наприклад 1985 / 26 буде майже 76. Це число ще можна знайти на ігровому полі лотереї КЄНО.

Автоматичне заповнення: за і проти

Автоматичне заповнення особливо актуально, якщо:

  1. У вас закінчились ідеї і ви шукаєте джерело натхнення. Тобто можна навіть не використовувати саме вибрані комп'ютером номери, а лише подивитися як він скомбінував різні числа між собою.
  2. Ви граєте кількома лотерейними білетами і купили, наприклад 10 ігрових бланків. У такому разі на дев'ятьох з них можна випробувати ваші власні принципи заповнення, а один довірити виключно випадку.

Автоматичному заповненню можна довіряти майже повністю, бо результати гри неможливо спрогнозувати наперед, а тим паче повпливати на них ззовні. Комп'ютер видає випадкові числа без жодної стратегії. Тобто це не будуть виключно холодні або гарячі номери, лише парні або непарні тощо.

Варто зауважити, що кнопку «Випадково» можна натискати кілька разів. Кожного разу комбінації чисел будуть змінюватися, допоки ви не вирішите зупинитися на тому чи іншому наборі чисел.

Заповнення лотерейного білета за діапазоном чисел

Це доволі робоча та популярна стратегія, особливо серед новачків. Вона дозволяє залучити абсолютно всі діапазони номерів на ігровому полі. Тобто не обмежувати себе, наприклад, лише першою його половиною.

Розділіть ігровий бланк, наприклад на чотири частини по 20 номерів. Закресліть в кожному діапазоні 2–3 числа. Вибір різних номерів з кожної групи дозволяє збалансувати лотерейний білет, охопити максимально всі його частини та уникнути ситуації коли вибрані числа зустрічаються лише в одному діапазоні. Це, як доводить статистика, помітно збільшує ваші шанси на виграш джекпоту.

Тактика дзеркального числа

Багато хто вважає, що дзеркальні числа символізують перемогу та притягують удачу. І в лотереї КЄНО ви можете протестувати цю стратегію, адже номерів так багато, що їхніх дзеркальних відображень теж стає помітно більше.

Тобто це можуть бути, наприклад, 17 і 71, 23 і 32, 45 і 54 тощо.

Перевагою такої стратегії є те, що дзеркальні числа зазвичай розташовуються далеко одне від одного. У тому числі в іншому діапазоні (про що ми вже говорили вище).

Проведення математичних розрахунків

Цей метод є доволі складним, але досвідчені гравці, особливо якщо вони знаються на теорії ймовірності, ним все одно користуються. Можна використовувати різні варіанти математичних розрахунків, які є у вільному доступі. Проте для людей, які не люблять математику, такі формули можуть робити гру більш нудною та нецікавою.

Втім спираючись на теорію ймовірності або інші математичні послідовності під час заповнення лотерейних білетів ви можете вибрати саме ті числа, які статистично збільшують ваші шанси на здобуття головної грошової винагороди. Такий варіант також ідеально підійде для тих, хто любить структурованість та надає їй перевагу перед випадковим вибором.

80 номерів в КЄНО — це велика перевага лотереї. Головне те, як ви зможете розпорядитися такою кількістю чисел, адже вони дають змогу випробувати ще більше цікавих та різноманітних комбінацій під час заповнення ігрового поля.

 

Читайте також