8-річному хлопчику із Рівненщини збирають гроші на лікування

Гострий лімфобластний лейкоз. Три слова, які змінили звичний ритм життя сім'ї Боричевських з Зарічного. Важко захворів восьмирічний синочок Віктор. У розмові з мамою ми дізналися, що хлопчик мріє стати програмістом щоб писати різноманітні програми та ігри. Вітя дуже наполегливий та цілеспрямований хлопчик, повідомляє Благодійний Фонд "Скарбниця Надії". Адже навіть погано себе почуваючи, він зміг успішно завершити 3 клас. Мама Віктора розповіла:

"Вітя закінчив 3 клас Зарічненського НВК на відмінно і має до отримання похвальний лист за успіхи. Останній місяць навчання для нього був надзвичайно тяжкий і болісний фізично, але він до кінця вчився і на відмінно писав контрольні роботи".

Також мама розповіла, що хлопчик має не лише цілі і мрії, а й хоббі. Весь вільний час Вітя читає книги та грає футбол.

Та на шляху до здійснення його мрій зараз став діагноз - "гострий лімфобластний лейкоз" та лікарняні стіни.

Сім'я хлопчика вже витратила більше 15 тисяч гривень на обстеження та лікування в районній та обласній дитячій лікарні ще до того як було встановлено онкологічний діагноз. Мама Ганна має інвалідність через трагедію на ЧАЕС, тато Сергій тимчасово безробітний. В родині виховують 3 дітей - двох хлопчиків та дівчинку.

Благодійний Фонд "Скарбниця Надії" взяв на себе оплату обстежень хлопчика перед початком хіміотерапії, це близько 7 тисяч гривень. Також нам потрібно мати запас для термінових прохань по лікам та обстеженням.
Просимо всіх долучитися та підтримати сім'ю у боротьбі за одужання Віктора.
#Мрію_знову_бути_вдома!

Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i46559907629

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу - добровільна пожертва для Боричевського Віктора
(корпоративна карта Благодійний Фонд "Скарбниця Надії", але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну

КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу - добровільна пожертва для Боричевського Віктора

Читайте також