9 жовтня - День ріелтора: гарні привітання у віршах і прозі (+листівки)

Оригінальні привітання з Днем ріелтора – чудова ідея з нагоди цього професійного свята, яке святкують щороку 9 жовтня. Ми зібрали для вас гарні слова вдячності, які варто в цей деь сказати спеціалістам із операцій із нерухомостю.

***

Професія ріелтора дуже важлива, серйозна та делікатна. Як приємно працювати з розумними, чесними і знаючими свою справу професіоналами. Завдяки ріелторам багато люди з вдячністю живуть у нових квартирах, створюючи там свій домашній затишок. Сьогодні ваше свято, дорогі наші ріелтори. Хай вам у всьому щастить, хай доля радує вас, і завжди збуваються мрії. Бажаю вам здоров’я, многих і щасливих років життя. Будьте завжди уважними, терплячими і доброзичливими по відношенню до людей. Користуйтеся великим авторитетом у клієнтів, досягайте поставленої мети, крокуйте вперед, йдучи в ногу з часом.

***

Ти ріелтор. Твоя професія так необхідна людям. Ти твориш добро, створюючи людям затишок та комфорт. Ти допомагаєш клієнтам здійснити свою мрію, купуючи нерухомість. І сьогодні, в день свого професійного свята так хочеться побажати тобі щастя, добра, удачі. Нехай твій досвід, твій професіоналізм оцінять люди. Будь завжди затребуваним і користуйся авторитетом. Нехай тебе шанують колеги, умій завжди знаходити вихід з будь-якої ситуації – це так важливо в твоїй професії. Благополуччя, матеріального достатку та успішної кар’єри тобі. Нехай доля завжди буде до тебе благосклонною. Успіхів і удачі тобі у всьому.

***

Якщо ви купуєте собі якусь річ, то обов’язково довго примірюєтесь, придивляєтеся, а іноді і питаєте поради у знайомих. А вже якщо ви зібралися вкласти гроші, і не малі, нерухомість, купити квартиру, це дуже серйозна справа. І іноді самим вирішити це питання дуже складно. Хто допоможе? Ну, звичайно ж, ріелтор. Ця людина, вислухавши всі ваші побажання, як добрий чарівник, підбере вам потрібну квартиру. Сьогодні ріелтори відзначають своє професійне свято. Так хочеться побажати великого щастя, удачі, терпіння і успіхів у вашій роботі. Нехай кожен день приносить вам удачу. Благополуччя вам і достатку.

***
Бажаю в День ріелтора всього,
ро що ріелтор може лише мріяти:
Свої об’єкти, всі до одного,
Легко і дуже швидко продавати!
Нехай завжди ростуть твої доходи,
Клієнти додаються нехай!
Нехай радує тебе твоя робота
І буде життя схоже на рай!

***

Житлове питання завжди є найнеобхіднішим для всіх громадян. Хто не мріє про придбання нерухомості? І кожному обов’язково потрібен затишок і комфорт в будинку або квартирі. Але, як не помилитися при покупці? Ми звертаємося до релторів – людей, які допоможуть, порадять у виборі. Сьогодні ми відзначаємо чудове свято – День ріелтора. Бажаємо вам міцного здоров’я, терпіння, душевної теплоти, бо ви працюєте з людьми. Нехай вам завжди щастить. Бажаю побільше клієнтів, удачі у вашій такій необхідній роботі. Благополуччя, матеріального достатку і всього самого-самого. Нехай свято принесе вам гарний настрій.

***
Допоможе здати, купити, продати квартиру,
А, може, офіс або навіть цілий дім!
Ріелтор самий класний в цьому світі,
Тобі успіхів побажати хочу у всім:
Вдалих угод, прибутку значного,
Клієнтів буде хай завжди, хоч відбавляй!
Бажаю грошей, щоб на все тобі вистачало,
І перетворилося твоє життя в квітучий рай!

***

Сьогодні неможливо уявити галузь нерухомості без участі ріелторів - професіоналів, які допомагають вирішувати одну з найбільш важливих і складних проблем для кожної людини - питання придбання житла.
Бажаємо вам, щоб для ринку нерухомості якнайшвидше настав етап планомірного розвитку, а для вас - період стабільно зростаючих доходів.

Постійного вам прагнення до професійного вдосконалення, терпіння, здоров'я і удачі! Лояльних клієнтів, надійних партнерів і цікавих об'єктів для продажу.
Успіхів у досягненні нових висот!

***

З Днем рієлтора! Бажаю в діяльності укладати вигідні угоди – з користю і вигодою, бажаю в житті укладати часті угоди з удачею, яка допоможе тобі добитися всіх головних мрій і цілей. Бажаю ніколи не відчувати слабкості та втоми, бажаю завжди бути "на коні" і рухатися тільки вперед!

***

У День ріелтора бажаю легко знаходити потрібний варіант, без особливих зусиль задовольняти умови та потреби клієнтів, працювати з чесними людьми, не зустрічати проблем ні фізичних, ні юридичних, вірити завжди в себе, отримувати бажаний результат в будь-якій справі, наповнювати своє життя благом і достатком!

***

З Днем ріелтора! Нехай кожен день буде успішною операцією, вигідною пропозицією, суцільною удачею. Бажаю високої репутації та постійного попиту в ріелтерській діяльності, а також гармонії та матеріального достатку в особистому житті.

 

Читайте також