Активісти «Рівне Разом» зібрали гуманітарний вантаж для українських військових

Хоча триває оголошене перемир’я, українські військові часу не гають і облаштовують та укріплюють свої оборонні позиції. Допомагають їм у цьому небайдужі, зокрема, і рівненські волонтери. Нині активісти громадської організації «Рівне Разом» зібрали черговий гуманітарний вантаж для наших захисників.

Партію якісних будівельних матеріалів отримають бійці 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Вони потрібні їм для укріплення позицій та спорудження бліндажів. Волонтерську допомогу до військових доставить капелан 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького Дмитро Гадінка.

Він зазначив, що був приємно здивований оперативним реагуванням «Рівне Разом» на прохання про допомогу.

«Рідко стикався за роки служби з такою налагодженою і ефективною діяльністю. Часто на те, аби налагодити співпрацю з волонтерами, йде досить багато часу. Тут же все відбулося миттєво. Ми написали звернення, уже наступного дня ми з представниками «Рівне Разом» уточнювали список необхідного. Я дуже радий, що вже завтра зможу доправити побратимам з «тридцятки» все необхідне», - додав капелан Дмитро Гадінка.

За словами голови ГО «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна, допомога українській армії – для нього у пріоритеті:

«Якщо надходять прохання з фронту, то зібрати усе необхідне якнайшвидше - це завдання номер один для всіх волонтерів і партнерів організації. Тим більше коли йдеться про героїчну 30 бригаду, у складі якої служить чимало рівнян, у тому числі і колишніх бійців батальйону територіальної оборони «Горинь». Тож, організація «Рівне Разом» вкотре готова підставити дружнє плече нашим землякам».

До слова, Дмитро Гадінка був вражений оперативністю волонтерів і запропонував розмістити на його автівці логотип організації. Додав, що як тільки повернеться під час ротації у Рівне, долучиться до громадської і благодійної діяльності «Рівне Разом».

Читайте також