Анастасія Приходько прокоментувала трагедію в Трускавці і назвала причину смерті свого концертного менеджера

Відома українська співачка Анастасія Приходько вперше прокоментувала смерть свого концертного менеджера Григорія Красницького, якому стало зле просто під час виступу артистки в Трускавці. Зірка, ледь стримуючи сльози, записала відео з теплими словами про померлого, а також вперше озвучила причину його смерті.

Як зазначила виконавиця, її менеджеру та близькому другу стало зле під час концерту, тож вона не змогла доспівати три останні пісні в програмі. Помер Григорій уже в кареті "швидкої допомоги" в результаті обширного інфаркту. Медики, на жаль, уже нічого не змогли зробити. Відео із теплими спогадами про померлого, а також хронологією останніх трьох днів, Приходько розмістила на особистій сторінці у Facebook.

Приходько підтвердила, що менеджер помер раптово 25 березня в місті Трускавець. На місці подій чергував реаніматолог з Києва, який надав чоловікові першу медичну допомогу, проте, на жаль, врятувати його все ж не вдалося. Тіло Григорія доставили до Житомира, де, очевидно, і відбулося поховання.

"Помер він не на початку програми, а майже в кінці... Ми 40 хвилин чекали на швидку, і є якісь певні обставини, які я не можу розповідати в пам'яті Григорія. Але в кареті швидкої він помер. Потім був дуже складний період того, щоб вирішити все і вирішити якомога швидше... Ми гідно доставили тіло, в труні, катафалк, все як у Бога написано. І вчора відбулося його поховання на третій день. Тому я дякую небайдужим людям, які були під час концерту, які намагалися надавати допомогу, намагалися щось зробити, втішити", – прокоментувала зірка.

Насамкінець вона додала:

"Для мене це дійсно дуже велика втрата. Помер він від обширного інфаркту і, на жаль, нічого не могли зробити".

Читайте також