Англійська мова в онлайн-школі «All Right» - найкраща інвестиція у дітей

У сучасному світі знання англійської мови відкриває безліч можливостей. Вона знадобиться дітям як у повсякденному житті, так згодом у навчанні та роботі. Фахівці рекомендують розпочинати вивчати іноземну мову в ранньому віці. Діткам значно простіше запам’ятати нові слова, вдосконалити вимову та розширювати словниковий запас. Саме тому англійська мова для дітей онлайн – чудова інвестиція, яку батьки можуть зробити вже сьогодні. У цьому допоможе онлайн-школа «All Right», де підхід до навчання базується на грі та інтерактивних методах подання інформації.

Займатись може малеча з 4-х років і старше. Для кожної вікової категорії (4-6 років, 7-9, 10-12, 13 і старше) пропонують забронювати пробний урок, аби дитина поринула в атмосферу занять.

У чому унікальність онлайн-школи «All Right»?

  • уроки проводять повністю англійською з використанням ігрових методик: пісень, ігор, мультиків тощо. Вчителі використовують також жести, міміку та інші звуки для пояснення дитині матеріалу, при постійному повторенні діти звикають і з легкістю розуміють вчителя;
  • широка база викладачів. Онлайн-школа «All Right» має в своєму арсеналі близько 600 професійних вчителів, які мають дипломи педагогічного чи лінгвістичного університету і досвід роботи з дітьми. Змінити викладача можна у будь-який момент.
  • розмовні клуби. Для вдосконалення вимови та сприйняття на слух для діток пропонують онлайн-спілкування з однолітками.
  • персоналізація уроків відповідно до віку чи інтересів дитини. Ваша малеча цікавиться принцесами, тваринками, комп’ютерними іграми чи малюванням? Викладачі онлайн-школи вміло побудують урок, поєднавши його з цими дитячими пристрастями. Таким чином заняття будуть значно ефективнішими;
  • необов’язкове домашнє завдання. Щоуроку викладач пропонує учневі завдання для самостійного виконання вдома, однак, це не обов’язково. Втім, практика показує, що діти сумлінно його виконують.

Як часто потрібно займатись для помітного результату і яка тривалість заняття?

Для дітей оптимальними є заняття з англійської 2-3 рази на тиждень. При такому розкладі можна отримати помітний результат і вдосконалювати його. Батьки обирають час і день, який підходить найкраще, опираючись на вільні «віконця» у викладача. Для дітей до 9-ти років найкраще обирати уроки, які тривають 25-30 хвилин, а для старших – 55 хвилин.

У вивченні іноземної мови важлива систематичність. Тривалі перерви робити не рекомендують, адже у такому випадку дитина почне забувати, що вивчали раніше і доведеться витрачати більше часу на повторення.

Онлайн-формат навчання у школі «All Right» також дає більше можливостей для інтерактивного навчання, а програма, яку використовують вчителі, створена відповідно до Загальноєвропейських компетенцій володіння іноземною мовою (CEFR) із регулярними перевірками засвоєння матеріалу для забезпечення результативності.

Використання різних методик навчання допомагає переключати увагу дітей і утримувати її до кінця заняття. Таким чином уроки пролітають невідчутно, але з чудовим результатом.

Читайте також