Арештоване майно на Рівненщині продаватимуть через Інтернет

20 грудня 2017 року відбулося підписання угоди про співпрацю та партнерство з організації та проведення електронних торгів з Рівненською міською радою.

"Ми раді, що є таке державне підприємство, яке буде продавати наше комунальне майно найдорожче і маємо надію на ефективну співпрацю", - зазначив Рівненський міський голова Володимир Хомко.

Аукціони OpenMarket проходять відкрито, чесно в режимі онлайн і будь-хто може побачити як відбувались торги, які ціни пропонувались покупцями й хто переміг.

"Наше підприємство було створено для продажу арештованого майна, але ми вирішили не зупинятися і запропонували органам місцевого самоврядування варіанти співпраці. А саме - продавати неліквідне майно, яке не використовується, а воно могло би перетворитися на гроші, які так потрібні громадам для проведення державних реформ. Я думаю з містом Рівне у нас буде плідна співпраця і ми налаштовані на високі результати", - наголосив генеральний директор ДП "СЕТАМ" OpenMarket Віктор Вишньов.

Послуги системи повністю безкоштовні для органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.