Арсен Цицик з Рівненщини має рідкісну хворобу та потребує дороговартісного лікування

фото - Фейсбук

Арсена Цицика з Квасилова діагностували еозинофільну гранульому - дуже рідкісне захворювання з дороговартісним лікуванням. 

Мати Арсена, Наталія, створила сторінку у Фейсбуці, на якій розміщує інформацію про стан хлопчика. 

Ці батьки втратили вже одну дитину через рак. Зараз ця страшна хвороба спіткала їхнього старшого синочка Арсена. Вони зараз знаходяться на лікуванні в Рівненський обласній лікарні. Кожна гривня - це шанс врятувати хлопчика. Допоможіть хто чим може! Врятуйте життя дитини!

11-річний Цицик Арсен − це надзвичайно добрий та сміливий хлопчик, незважаючи на вік, його вже можна назвати справжнім чоловіком, який ніколи не покаже свій страх чи біль і найбільша мрія якого − жити!

В хлопчика виявили гістіоцитоз Х із клітин Лангерганса (еозинофільна гранульома), це дуже рідкісна хвороба яку було дуже важко виявити, а саме її лікування ще важче та дороговартісне.

Сім’я Арсена в дуже важкому фінансовому і моральному становищі, адже кілька років тому від схожої хвороби померла його сестричка. 

Всі гроші, які були в родини, пішли на встановлення діагнозу, а на саме лікування вони вимушені просити в чужих людей із добрим серцем, яким не байдуже життя невинної дитини.

Хлопчику роблять багато аналізів: томографію легень, біопсію мозку, спірографію, яка виявила грибок легень, що є найнагальнішою проблемою. Лікарі призначили капати дороговартісний препарат ВІФЕНД, вартість одного флакону коштує 3000 - 4000 тисячі гривень. Потрібно 11 флаконів, у сім'ї немає грошей їх усі купити. 

Просимо допомогти усім небайдужим врятувати життя хлопчика та допомогти йому подолати хворобу! 

Номер картки мами Арсена:
Приват Банк
5168 7572 9646 3997
Цицик Наталія Миколаївна

Читайте також