Автотроща лоб у лоб: на Рівненщині неповнолітній взяв батькову автівку і потрапив у ДТП, є постраждалі (ФОТО)

Повідомлення про автопригоду у селі Чабель надійшло до поліції від медиків «швидкої» учора, шостого жовтня, о 10-тій ранку. Внаслідок лобового зіткнення двох авто постраждали четверо осіб, серед яких — троє підлітків.

Поліцейські Сарненського відділу поліції попередньо з’ясували, що 14-річний хлопець на автомобілі «Volkswagen Jetta», який належить його батькові, вирішив покатати своїх однолітків однак, на вулиці Лесі Українки він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. У результаті лобового зіткнення із автомобілем «Audi A6» під керуванням 25-річної жительки села Чабель до лікарні доставили всіх учасників автопригоди.

Кермувальницю «Audi A6» та 14-річного пасажира «Volkswagen», які отримали забої та осаднення різних частин тіла, після надання медичної допомоги відпустили. Неповнолітнього водія та ще одного його ровесника-пасажира госпіталізували із переломами.

Слідчі Сарненського відділу поліції встановлюють усі обставини автопригоди в рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби доставлені на територію Сарненського відділу поліції. У водійки «Audi A6» та неповнолітнього кермувальника відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. 

Наразі працівники ювенальної превенції проводять перевірку за цим фактом, зокрема встановлюють і причину відсутності дітей у навчальному закладі. За її результатами вирішуватиметься питання про притягнення батьків неповнолітніх до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

Читайте також