Баскетболісти БК "Рівне" провели урок у рідній школі

https://www.bcrivne.com

Гравці чоловічої команди БК “Рівне” Василь Федорчук та Іван Мисковець з вже традиційним уроком баскетболу завітали до Білокриницької загальноосвітньої школи.

Саме ці баскетболісти не випадково прийшли саме в цей навчальний заклад. Адже, і Василь Федорчук і Іван Мисковець родом з Білої Криниці, в цій школі вони вчилися, її вони закінчували і свої перші кроки в баскетболі робили також в цьому спортивному залі під керівництвом свого першого тренера, екс-гравця БК-93 Олександра Целюка, який продовжує займатися з дітьми баскетболом та працює вчителем фізкультури в школі у Білій Криниці. Тож, цього разу з ініціативою сумістити приємне з корисним, провідати рідну школу та трохи згадати дитинство виступили самі гравці.

Урок баскетболу відбувся для учнів двох сьомих класів школи. Гравці разом з дітьми традиційно розпочали з розминки, потім були конкурси, а далі Василь Федорчук порадував школярів майстер-класом ефектних кидків згори. Учасники уроку баскетболу отримали від гравців невеличкі сувеніри, наклейки з логотипом клубу, а далі, за традицією були автографи, селфі та колективне фото на згадку.

Відзначимо, що подібні акції у школах для БК “Рівне” стають традиційними. Баскетболісти вже відвідали 15, 13 школи та РКГ “Престиж”, де такі відкриті уроки створили справжній фурор не лише серед учнів навчального закладу, але й взагалі в місті. До БК “Рівне” почали надходити запрошення з інших шкіл, аби діти змогли ближче познайомитись зі спортсменами.

У клубі з радістю відгукнулися на таку ініціативу, і в планах обійти всі школи Рівного.

До слова, соціальна робота з дітьми для БК “Рівне” днями отримала своє логічне продовження. Так клуб став партнером Благодійна організація “Дарунок”. Дітки з дитбудинків відвідуватимуть матчі клубу, а баскетболісти проводитимуть майстер – класи та ігри в інтернатах.

Також на матчах БК “Рівне” буде скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка”.

Тож БК “Рівне” запрошує долучитися до благодійної справи і своїх вірних уболівальників, проявити свою соціальну відповідальність та допомогти дітям, які цього потребують, особливо це актуально перед новорічними святами! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” вже на найближчих матчах БК “Рівне”.

Читайте також