Батьки хлопчика з вадами слуху просять допомоги у рівнян

Фото - благодійний фонд

Благодійний фонд "Скарбниця Надії" звертається до небайдужих рівнян допомогти маленькому Сашку знову почути.

"Саша дуже миле, спокійне і хороше дитя, підходить до дітей, хоче гратись з ними. А коли йому щось треба то підходить до нас, бере за руку і показує пальчиком що йому треба" – розповідають виховательки дитячого садочку.

Мама Саші почала бити на сполох ще два роки тому, коли побачила що син майже не розмовляє. Вона їздила з Сашком до різних спеціалістів, хлопчик проходив реабілітацію в спеціалізованих закладах, навіть були на консультації в генетиків в Харкові. Ніхто не порадив мамі банально перевірити слух дитини аж поки вона сама не запідозрила що дитина погано чує. Консультація сурдолога просто вразила родину - третя ступінь втрати слуху! Батьки ще досі не можуть повірити що це правда і їх синові вже призначають інвалідність по втраті слуху. Саші треба якісні, дороговартісні слухові апарати. Йому треба за рік до школи встигнути адаптуватись, навчитись повноцінно розмовляти.

Один апарат вартістю 37700 гривень батьки вже оплатили і вже мають борги. Якщо ми допоможемо протягом місяця оплатити другий апарат, то на нього буде знижка 10%.

Отож, просимо вас зібрати суму 33900 гривень.

Коордянатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

Кошти можна перевести з допомогою ligpay

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762

призначення платежу - добровільна пожертва на проект "Почути все"
(корпоративна карта Благодійний Фонд "Скарбниця Надії", але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну

КБ “Приватбанк”
ЄДРПОУ 37685693
БФ “Скарбниця Надії”
IBAN UA543333910000026007054713460
Призначення платежу - добровільна пожертва на проект "Почути все"

Читайте також