Батьки учнів рівненської гімназії поскаржились на побиття фізруком

Батьки учнів рівненської гімназії №5 поскаржились на побиття своїх дітей вчителем фізкультури. 

Цю історію оприлюднили у Телеграм-каналі rivne_1283. 

- Все трапилося 01.02, коли мій син прийшов додому із синцями (дитині - 8 років). Повідомив про те, що вчитель фізкультури вдарив його скакалкою. Після цього я пішла до директора школи, розповіла йому ситуацію, показала фотографії синців на тілі дитини. Він мені відповів, що два тижні тому отримав скаргу він інших батьків першокласника. 

Я написала заяву щодо прийняття заходів. Директор заяву прийняв та на наступний тиждень нам змінили вчителя. Але вчителя фізкультури не звільнили, він залишився у школі та на цьому тижні він знову проводив урок фізкультури у нашому класі. Я дуже прошу розголосу цій історії, тому що таке відношення до дітей не допустиме, - пише мама учня. 

Також вона прикріпила скріншоти, на яких батьки цього ж класу підтверджують ставлення учителя до дітей. 

Як повідомив "Рівне Медіа" директор гімназії №5 Сергій Середа, учора вчитель написав заяву на звільнення. Крім того сам директор отримав догану. 

Самого ж педагога притягали до дисциплінарної відповідальності у січні 2024 року. 

- Учора він написав заяву на звільнення. Мама була у мене другого лютого. Ми з нею всі питання погодили, але, бачте, через два місяці так воно вийшло. Уже зараз, коли вчитель звільнився, вважаю, що немає доцільності щось коментувати, - сказав директор закладу. 

У поліції повідомили, що до них звернень стосовно цього факту не надходили. Проте під час моніторингу соцмереж виявили публікації та зареєстрували їх. Наразі проводиться перевірка.