Більше години депутати розпитували голову Рівненської ОДА, а перед голосуванням за звіт взяли перерву

Сьогодні під час другого пленарного засідання першої сесії Рівненської обласної ради депутати заслухали звіт голови обласної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Коваль звітує перед обласними депутатами

Опісля 15-хвилинної промови Віталій Коваль відповідав на питання обласних обранців. Вони стосувались стану доріг, фінансових питань області, використання обласного «ковідного» фонду, використання коштів освітньої субвенції. Також депутатів цікавило будівництво спорткомплексу на Макарова в Рівному, звертались стосовно понтонного мосту в місті Дубно, з яким можуть бути проблеми, коли річку Ікву скує лід, а також щодо проєктів, які подали для участі в ДФРР.

Закликали голову ОДА також добудувати школу та басейн в Костополі, дорогу Рівне-Хотин, сприяти будівництву дошкільного підрозділу у Великому Олексині та добудові Озерецької школи, ввести в експлуатацію дитячого садочку в Березному, а ще - не забувати про заклади культури, які також потребують підтримки.

Згадали також питання про вуличні вбиральні у освітніх закладах області, погашення заборгованості працівникам бюджетних установ Дубенського району, підтримку підприємців, які здійснюють свою діяльність у сільській місцевості та інші.  

Опісля півторагодинного діалогу між головою ОДА і депутатами, обранці повинні були взятись до голосування.

Втім, перед голосуванням «Європейська Солідарність» попросила перерву на 20 хвилин.  

 

 

 

Читайте також