Біля Рівного водії-дрифтери знову влаштовують "шоу" на дорозі (ВІДЕО)

фото ілюстративне

Патрульна поліція опрацює орієнтування на водіїв, які влаштували дрифт на житинському кільці поблизу Рівного, пише канал UA: Рівне.

Про це розповів командир батальйону Андрій Ліснічук. Очевидці виклали в мережу запис, як легковик заносить, після чого він від'їджає. Зі слів очевидця, передувало цьому перекриття усіх виїздів на кільце. 

- Коли от автомобілі ці поставали, то на кільце виїхав невеличкий кросовер, типу там чи міні-купер чи, можливо, "Фіат" якийсь з відкритим багажником чи відкритою задньою дверкою, там сидів юнак, знімав все це дійство на камеру чи на фотоапарат. І за ним вже їхав юнак на БМВ, який, власне, почав дрифтувати на кільці. Молодий чоловік, який мені дорогу перекривав, почав щось там мені викрикувати, нецензурно висловлюючись, скажемо так, аби я не виїждав на кільце, Можливо, вони хотіли ще продовжити, можливо, хотіли до кінця дознімати свій фільм, я не знаю. Як такої аварійної ситуації напевне небуло, тому що все це дійство було секунд 30, можливо хвилину - не більше. Але як на мене, це всеодно не дає дозволу таке робити, - очевидець, Андрій Лобчук.

Командир батальйону Патрульної поліції області, Андрій Ліснічук, розповів, що:

- Судячи з відеозапису, який ви нам представили для огляду, явних порушень ПДР не зафіксовано. Разом з тим, якщо коментувати слова очевидця про те, що автомобілі, які брали участь в незрозумілих маневрах, перекрили з чотирьох сторін перехрестя на житинському кільці, ставши поперек проїжджої частини - це є порушення ПДР, за яке передбачена відповідальність. Це порушення правил зупинки і стоянки. Є певна група людей, яка відверто намагається конфліктувати з законом, і при чому заохочуючи до таких самих дій інших осіб, оскільки вони все це вони знімають на відео та поширюють в соцмережах. На цьому відео, яке ми побачили... у нас є кілька номерів цих автомобілів і, я думаю, що патрульна поліція відпрацює ці орієнтування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному у водія-дрифтера забрали водійські права.

Читайте також