БК "Рівне" гратиме у чотирьох містах на вихідних

Усі чотири команди Баскетбольного клубу “Рівне” цього вікенду проведуть по два матчі у своїх лігах Чемпіонатів України.

Рівнян чекають у Спорткомплексі ДЮСШ-4 вже сьогодні, у п’ятницю 30 листопада на 19:00 на черговий матч жіночої Суперліги. БК “Рівне” прийматиме “Чайка-ДЮСШ” з Бердянська. Це мабуть найбільш принциповий суперник та команда, з якою жіноча БК “Рівне” за свою коротку історію провела найбільше офіційних поєдинків. Нагадаємо, що минулого року окрім чотирьох матчів у регулярному чемпіонаті, БК “Рівне” та “Чайка-ДЮСШ” провели між собою п’ятиматчеву серію за третє місце, і саме в заключній грі рівнянки вибороли бронзові медалі Чемпіонату України. Тож, мотивації помститися за минулорічний плей-офф у команди Бердянська наразі більш ніж достатньо.

У неділю, 2 грудня до Рівного завітає найтитулованіший жіночий баскетбольний клуб України. Дев’ятиразовий Чемпіон України запорізька “Козачка-КПУ” повернулася до елітної ліги змагань. Команди вже двічі зустрічалися в Запоріжжі у стартових іграх чемпіонату. Тоді суперники обмінялися перемогами. В першій грі були сильнішими рівнянки 68:54, а наступного дня господарки взяли реванш 67:56. Тож вже у неділю, 2 грудня о 12:00 у Спорткомплексі ДЮСШ-4 відбудеться третє протистояння цих команд в цьогорічному чемпіонаті.

Нагадаємо, що наша жіноча команда цей сезон розпочала не надто вдало, але після серії поразок, наш “фенікс” помалу почав розправляти крила, і вже здобув дві поспіль перемоги в останніх матчах, і прагне не зупинятися на цьому. Тож у Баскетбольному клубі “Рівне” сподіваються на підтримку своїх уболівальників, аби усім разом продовжити переможну серію у цих важких матчах.

Чоловіча команда БК “Рівне” зіграє у Черкасах

Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” цими вихідними гостюватиме у Черкасах, в місті дислокації діючих Чемпіонів України серед чоловічих команд Суперліги. Гратимуть рівняни з дублерами чемпіонів “Черкаські Мавпи-2”. Суперники знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Рівняни – одноосібні лідери чемпіонату з десятьма перемогами у десяти матчах. “Черкаські Мавпи-2” в активі мають дві перемоги при восьми поразках. Сьогодні, 30 листопада гра розпочнеться о 18:00, а у суботу, 1 грудня, команди вийдуть на майданчик о 12 годині. Відеотрансляція поєдинків з’явиться незадовго до початку ігор, тому слідкуйте за інформацією на Офіційній сторіці Баскетбольного клубу “Рівне” у соцмережі Фейсбук

Молодіжна жіноча БК “Рівне” гратиме у Житомирі

Молодіжна жіноча команда БК “Рівне”-ОСДЮСШОР ці вихідні проведе у сусідньому Житомирі. Де зіграє дві гри Вищої ліги проти місцевого ЖДУ-ім І.Франка-КАЛІПСО. На сьогоднішній день рівнянки в своєму активі мають п’ять перемог при трьох поразках. Житомирянки лише двічі вигравали в цьому сезоні, а вісім разів залишали майданчик переможеними. У суботу 1 грудня, команди розпочнуть гру о 19:30, а в неділю 2 грудня о 14:30.

Молодіжна чоловіча БК “Рівне” зіграє у Чернівцях

Молодіжна чоловіча команда БК “Рівне”-ОСДЮСШОР вже вирушила до Чернівців на ігри чергового туру Першої ліги Чемпіонату України. Суперник, тамтешній “Старлайф”. Наші уболівальники його можуть пам’ятати за минулорічними кубковими іграми з БК “Рівне”. Ігри відбудуться 1 та 2 грудня, час початку поєдинків уточнюється. На сьогоднішній день у команди “Старлайф” в активі три перемоги при одній поразці, у рівнян показники гірші одна перемога та сім поразок.

Читайте також