Боронив країну на Донеччині: воїну з Рівненщини вручили президентський орден

Воїну Михайлу Коркішку вручили президентський орден «За мужність» ІІІ воїну. Це зробив голова Рівненської ОДА Олександр Коваль

Про це він повідомляють у пресслужбі ОДА. 

Як зазначається, наприкінці минулого року Михайло Коркішко боронив свою позицію на Донеччині. Разом з побратимами відбив штурм ворога, завдавши йому чималих втрат. При цьому Михайло зазнав множинних осколкових поранень. 

«Під час урочистостей до Дня захисників та захисниць України подякував старшому солдату Коркішку та усім жителям області, які стали на захист держави. Крім ордена вручив нашим воїнам обласні нагороди. Шана та низький уклін тим, хто зі зброєю в руках зараз боронить незалежність України. Вічна пам'ять - хто віддав у цій боротьбі своє життя», - зазначив Олександр Коваль.

Найвищу нагороду області «Слава Рівненщини» вручили капітану Василю Торубку. Воїн виконував бойові завдання у складі тактичних груп «Бахмут», «Луганськ», ОУВ «Волинь». Причетний до облаштування одного із командних пунктів на Сході України. Нині бере участь у бойових діях на Донеччині.

Відзнаки отримали українські воїни, поліцейські та рятувальники.

Також загалом понад 130 відзнак Рівненської ОВА напередодні відправили поштою до частин Сил оборони, де зараз несуть службу наші земляки.