Будь-що поставлять під сумнів: 4 знаки Зодіаку, які не вміють цінувати кохання

Близнюки

Близнюки погано розуміють “велику пристрасть”, що заповнює життя інших людей. Їм недоступні цілісні глибокі почуття – їхня душа розколота, вони перебувають у постійному пошуку свого двійника.

Мінливі діти повітря Близнюки віддають перевагу легкому флірту. Кохання для них стоїть на другому місці. Вони не зможуть оцінити і зрозуміти ваше кохання, оскільки їм самим непідвладне це всеосяжне почуття. Своєю непостійністю, за яку вони не здатні відчувати сором і вину, Близнюки на своєму життєвому шляху розбивають безліч сердець.

Представники цього знака люблять імпровізувати, вони невтомні в любовних іграх, але найменший натяк на драматичні стосунки змушує їх зриватися з місця. Близнюкам бракує м’якості, чуйності по відношенню до партнерів.

При тому, що Близнюки не вміють цінувати чуже кохання, їхні шлюби часто бувають вдалими, особливо укладені у зрілому віці. Головне, щоб партнер не був надто ревнивим, і не чекав у відповідь палких почуттів. А якщо Близнюкам пощастить зустріти свого кармічного двійника, вони можуть перетворитись і випробувати справжнє кохання.

Близнюки мають шанси зустріти своє кохання серед Стрільців, Водоліїв, Овнів.

Овен

Овен у коханні веде себе як справжня дитина. Вважає, що його мають любити просто через те, що він є. Ваше кохання Овен приймає як щось само собою зрозуміле. Не вміє цінувати те, що дістається без зусиль. У стосунках з Овном не можна подавати виду, наскільки ви його любите. Тоді він зацікавиться, як можна його ігнорувати – такого чудового та неповторного!

Він завжди рветься вперед за тим, що йому поки що недоступно.

Закохаючись, Овен насамперед цінує свої емоції, а почуття партнера мало цікавлять. Опір викликає в нього нестримну пристрасть. Він просто палає від ентузіазму, намагається продемонструвати свої найкращі якості. Але що сильніше він розпалений, то швидше згасає його пристрасть.

Утримати увагу представників вогняного знаку можуть Близнюки, що вічно вислизають, ухильні Водолії, поривчасті Стрільці.

Водолій

Водолій прагне легких і вільних стосунків. Представники цього знака, на відміну від Овнів, не вірять, що їх можна любити просто так, за саме їхнє існування. Тому від вашого кохання Водолій відгороджується стіною байдужості, цинізму, скептицизму.

Проблема представників сузір’я у цьому, що у них низька самооцінка і вони не люблять насамперед себе. Зізнанням у коханні вони не вірять, мучаться самі і мучать партнера, підозрюючи в якійсь користі.

Водолій побоюється не лише ваших, а й власних почуттів. Вважає, що кохання породжує зобов’язання, здатні обмежити його свободу, «зіпсувати життя». Представники цього знака дружелюбні, легко захоплюються, і в жінці вважають за краще бачити хорошого друга, а не коханку.

Водолії побоюються сильних пристрастей, але шукають «ідеальне кохання», знаходячи у цьому виправдання своєму прагненню зберегти свободу якнайдовше.

Непогана сумісність у Водолія з Близнюками, Терезами, Стрільцями.

Козеріг

Козероги бояться душевних потрясінь, тому свідомо захищають себе від сильних почуттів. Вони пригнічують їх у собі, і не вірять проявам кохання з вашого боку. Багато хто з них навіть заслужив на репутацію жінконенависників. Представників цього сузір’я не можна назвати емоційними людьми, вони схильні міряти інших власною міркою, і не можуть повною мірою оцінити ваше кохання.

Цей земний знак до любові підходять вкрай прагматично, бачить у ній черговий бізнес-проект. Перше запитання, яке вони ставлять собі: «Які переваги можна отримати зі стосунків із цією людиною?». Вам доведеться довго і ґрунтовно доводити Козерогу серйозність ваших почуттів та очевидні вигоди, які він отримає, вступивши у стосунки з вами.

Якщо Козеріг вирішить вступити в союз, то, як правило, зберігає вірність своєму партнеру, не йде на розрив, але мучить його нападами ревнощів та недовіри. Він розривається між потребою любити і страхом кохання. Життя з Козерогом ніколи не буде простим, оскільки замкнений у собі, він не може повністю повірити, прийняти, оцінити ваше кохання.

Козероги пізно одружуються, але саме такі союзи бувають для них успішними. Найкращими партнерами будуть представники земних знаків – Тельці та Діви.

Читайте також