"Будуть боятися всі вороги": побратими загиблого Героя з Рівного втілили мрію його доньки

Донька загиблого Героя з Рівного Олександра Васильєва Іринка Васильєва отримала від побратимів батька іменний однострій. 

Про це повідомляють у 14-ій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. 

- Відтепер наша Іринка Васильєва донька нашого загиблого побратима Олександра Васильєва, - справжнісінький воїн із позивним "Янгол"!

Побратими тата Іринки подбали про те, аби втілити мрію нашої маленької помічниці, - справили для неї омріяний військовий однострій, в якому, Іринку, як вона і хотіла, "будуть боятися всі вороги", - йдеться у повідомленні. 

За словами мами Іринки, Вікторії, вперше одягнувши передану побратимами форму, дівчинка, розчулившись, дві години проплакала. Нині вона готова йти у формі і в школу, або у інших справах. 

Водночас дівчинка не полишає свого основного заняття - виготовлення віночків і збору коштів для підтримки бригади і підрозділу, в якому служив її тато.

- Вона з гордістю носить піксель, шеврони нашої бригади і свої заслужені нагороди... Фактично Іринка - одна із нас, наш Янгол, якому ми безмежно вдячні за недитячі мудрість і рішучість, за її щире серденько і за допомогу! - додають військові. 

Нагадаємо, дівчинка втратила на війні батька та дядька. Тому вирішила допомагати їхнім побратимам. 

Дівчинка почала виготовляти декоративні віночки та продавати їх. Завдяки цьому юна волонтерка назбирала гроші на два тепловізори та автомобіль для ЗСУ. 

Раніше вона отримувала відзнаки від президента Володимира Зеленського та Міністерства оборони. 

Читайте також