Аби тільки не прибирати: трійка найбільш неохайних знаків зодіаку

Астрологи вважають, що охайність і любов до чистоти властиві не всім знакам зодіаку. Зокрема, для трьох представників зодіакального кола безлад у домі – це цілком нормальне явище.

Скорпіон

Скорпіони готові прибрати перед приходом гостей, але решту часу вони присвятять важливішим справам. Представники цього знака зодіаку вдома люблять валятися в ліжку, дивитися телевізор, грати на приставці, їсти смаколики (приготовані не ними!), але тільки не прибирати.

Незважаючи на це, Скорпіони стежать за новинками техніки й будуть першими, хто придбав нову модель робота-пилососа, посудомийну машину тощо. Однак користуватися ними доведеться іншим домочадцям, але точно не Скорпіонам.

Лев

Для Левів немитий посуд у раковині не є приводом для занепокоєння. Вони обов’язково наведуть лад, але тільки коли залишиться час. Адже головне для представників цього знака зодіаку – це їхній зовнішній вигляд, а потім уже все інше. Якщо Лев поспішає на роботу, зустріч, побачення, то в пріоритеті не заправлене ліжко, а випрасувана сукня й чисті туфлі.

Часто Леви наймають персонал, який допомагає їм у домашніх справах. Вони ж самі в цей час зосередяться на заробітку додаткових грошей.

Козеріг

Козерогів не можна назвати бруднулями, особливо - чоловіків. Але ось жінки, народжені під цим сузір’ям, менш відповідально ставляться до порядку в домі. Вони можуть лежати на ліжку й годинами дивитися на павутину... і навіть пальцем не ворухнуть, аби підвестися та скоріше прибрати її.

Часто Козероги делегують обов’язки із прибирання на своїх дітей, партнера й інших членів сім’ї. Козеріг може вирішити самостійно прибрати в будинку, але для цього має статися щось надприродне.

Читайте також