Через детонацію боєприпасів у Криму пошкоджена залізниця під Джанкоєм

Через детонацію на складі боєприпасів у селі Майське була пошкоджена залізниця на півночі окупованого Криму. Потяги не йдуть далі Владиславівки на сході півострова. 

Про це повідомляє ТАСС

Як зазначається, "у Джанкойському районі внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз'їзд 10 км". 

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тис. осіб. 

Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення. Поїзди, що прямують до Криму з материкової частини Росії, завершуватимуть маршрут у районі Феодосії. 

- Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення пасажирські потяги, що прямують з материка, зупиняти на станції Владиславівка. Там пасажирам надаватимуться автобуси для доставки на найближчі автостанції", - заявив так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов.

Згодом Аксьонов повідомив, що пошкоджені залізничні колії в Джанкойському районі відновлено.

"Рух поїздів на цій ділянці відновиться після завершення всіх необхідних заходів, пов'язаних із забезпеченням безпеки", – додав він.

Нагадаємо, сьогодні вранці в окупованому Криму прогриміли вибухи на території тимчасового зберігання боєприпасів однієї з військових частин. "Влада" Криму оголосила евакуацію населення. 

Читайте також