Через погану дорогу маршрутки не хочуть їздити до деяких сіл на Рівненщині

Фото - відкриті джерела

Про це сьогодні на засіданні постійної комісії з питань будівництва та розвитку архітектури Рівненської обласної ради повідомив Сергій Шевчук. Чоловік звернувся від мешканців Володимирецького району з проханням  виділити кошти для реконструкції дороги Володимирець-Н. Рафалівка через с. Жовковкині.

Він наголосив, що цей відрізок автомобільного шляху знаходиться у критичному стані. Через поганий стан покриття дороги, обслуговуючий транспорт або відмовляється обслуговувати 5 сіл на маршруті, або бере подвійні тарифи.

«З таким зверненням я звертався також до голови Володимирецької РДА Анатолія Рижого, однак він зазначив, що в місцевому бюджеті навіть 200 тис. не має на виготовлення проектно-кошторисної документації. Реконструкція дороги вкрай необхідна. Зараз на маршруті немає жодного автобусу, а ціни в магазинах вдвічі дорожчі, через те, що ніхто не хоче їхати по таких дорогах. Якісне покриття дороги принесе життя в села Жовкині, В. Жолудськ, М. Жолудськ, Чучево і Мостище загальною кількістю понад 3 тисячі жителів», - наголосив Сергій Шевчук.

Голова комісії запропонував звернутися до Рівненської ОДА, аби ті в свою чергу розглянули можливість виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації.

За інформацією пресслужби Рівненської обласної ради. 

Читайте також