Через заметіль частина автобусів не виїжджає на рейси на Рівненщині

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Суспільне передає, що на рівненських автовокзалах повідомили свіжі дані про те, в яких напрямках автобусів не буде через снігопад до кінця 11-го лютого. Загалом по обіді у рейси не вийшло близько половини автобусів. Як працюватимуть наступного дня – на автовокзалах поки не знають.

На автовокзалі Рівне розповіли Суспільному, що ситуація з перевезенням пасажирів до вечора 11-го лютого різко погіршилася, адже перевізники відправили автобуси на відстій.

"Багато рейсів вже не виконується, перевізники відправляють свої автобуси на місця відстою. Точно сказати, скільки не вийшли – ми такої статистики ще не маємо, але це в сторону Корця може ще буде хтось їхати один, а може й ні. Багато немає на Гощу, скоротилася кількість рейсів на Київ", – розповів начальник автовокзалу Рівне Павло Мінчук.

Він додав, що рейсів до Чернівців з Рівного 11-го лютого більше не буде, проте ще залишилося кілька рейсів до Луцька, Острога та Здолбунова. Частково курсують автобуси до Дубна та Радивилова, зокрема ті, які повертаються на місця відстою.

"Трошки ще хтось їде, хтось не їде, я думаю це 50 на 50. Що буде завтра – вже будемо бачити, як буде завтра з погодою, чи зменшиться снігопад і якою буде очистка доріг", – сказав Павло Мінчук.

На автостанції Чайка повідомили, що в напрямках з цього автовокзалу масових зривів рейсів поки не відбулося.

"Якось серйозно ситуація не змінилася. До години другої дня було майже без зривів, а в другій половині дня почастішали зриви рейсів у всі напрямки без виключення. Підсумки ще не підбивали, адже боролися зі снігом – розчищали територію", – розповів начальник автостанції Чайка Олександр Рашкевич.

Він уточнив, що рейси у всіх напрямках будуть до кінця дня.

Як саме працюватимуть водії та чи працюватимуть взагалі 12-го лютого, каже Олександр Рашкевич, інформації поки не надходило.

Читайте також