Четвірка злопам`ятних знаків зодіаку

Представники цих знаків зодіаку - не те щоб злопам'ятні. Просто вони записують усе, аби не забути. І за нагоди нагадати... А ще вони добре вміють робити висновки й мають гарну пам'ять. Мстити своєму кривднику вони, може, і не будуть, але от чи залишиться якась довіра до цієї людини...

Телець

Узагалі народжені під цим знаком - дуже миролюбні люди... поки їх не дістаєш, не лізеш із порадами під руку тощо. Тельці - незлопам'ятні у прямому розумінні цього слова, просто вони роблять висновки... Та й пам'ять у них чудова... Та й нотатку ці люди не забудуть зробити у блокноті про всяк випадок.

До речі, Тельці, зазвичай, не мстиві. Якщо тільки не довести їх настільки, що вони точно не забудуть. Тоді простіше відразу постати перед ними й вислухати все. А то пам'ять у Тельців хороша, терпіння багато та й про їхню винахідливість варто не забувати.

Лев

Представники цього знака - незлопам'ятні. Вони записують, щоб не забути й у слушний момент нагадати. Мстити вони, можливо, і не будуть, а ось борг вимагатимуть — це святе. Леви дуже нагадують кішок тим, що ніколи не забувають ставлення до себе й завжди відповідають узаємністю. На хороше народжені під цим знаком люди будуть відповідати чимось хорошим, однак у міру своїх сил і бажань, звичайно.

Діва

Робити висновки та будувати плани помсти - дві улюблені розваги Дів. Вони ніколи нічого не забувають і по праву можуть уважатися найзлопам'ятнішим знаком зодіаку з-поміж усіх. А далі все залежить від характеру конкретної людини, народженої під цим знаком. Хтось просто запам'ятає і поставить галочку у графі навпроти імені з відповідною позначкою. Хтось ще й почне свою улюблену гру "Кішки-мишки".

Скорпіон

Скорпіони, звичайно, недаремно потрапили до цього списку. Вони справді - злопам'ятні, проте не дуже мстиві. Хоча, за великим рахунком, це не зовсім правильне твердження. Річ у тім, що Скорпіони просто дуже взаємні люди. У представників цього знака може бути складний характер, але вони ніколи не забувають добра від інших у свій бік. Але й пакостей вони теж ніколи не забувають і не пробачають. Скорпіони швидко роблять висновки про людину й уже від них відштовхуються далі.

Читайте також