Чи завершиться у Рівному швидше опалювальний сезон?

Фото - ілюстративне

Цьогорічна весна за своїми температурними показниками б'є усі рекорди і продовжує тішити відносно теплою погодою. Проте це може призвести до того, що у Рівному можуть достроково припинити постачання тепла в квартири та установи міста.

Нагадаємо, що опалювальний сезон в Україні, згідно з чинним законодавством, триває з 15 жовтня до 15 квітня. Проте, його можуть закінчити достроково, якщо середньодобова температура повітря надворі впродовж трьох днів поспіль буде вищою 8 градусів тепла.

Втім, наразі у Рівному ще не планують вимикати тепло в батареях. Принаймні, поки що. Адже, як зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко для газети "7 днів", про це ще рано говорити, бо до офіційного завершення опалювального сезону ще більше місяця. Але мер не виключає, що в разі хорошої погоди тепло таки вимкнуть раніше:

- Все залежатиме від погоди. Якщо буде тепло, то завершимо раніше. Але ми ще навіть не обговорювали це питання, бо ще трохи зарано - вночі ще можуть бути заморозки, - пояснив Володимир Хомко.

Читайте також