Чого чекати 13-го січня: гороскоп для усіх знаків Зодіаку

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Овен 

Астрологія – хороший приклад того, що багато людей вірять у непорушність передбачень. Але важливо пам’ятати і про концепцію свободи волі. Кожен може вибрати один з можливих варіантів дій. Якщо Ви впевнені, що хочете змінити конкретний результат, повірте, що здатні це зробити.

Телець 

Цікаво буває спостерігати за людиною, що робить щось добре. Але часто блискуче виконання – результат серйозних зусиль і терпіння. І те, і інше завжди необхідно, щоб складні завдання здавалися простими. Сьогодні щось складне у Вашому світі стане більш керованим, а ще Ви зможете привернути увагу інших, показавши приклад відмінної роботи.

Близнюки 

Знак, підказка, тонкий натяк – все згодиться, щоб додати впевненості у Вашому починанні. Ви намагаєтеся, не відчуваючи впевненості в прогресі, в надії, що якось так вийде… чи ні? Прогрес – або, можливо, прорив може здаватися на відстані світлових років. Повірте, що це не так.

Рак 

Здається, декому сьогодні не зашкодить цілющий стусан. Агресія тут не зовсім доречна, але подумайте про те, як майстри бойових мистецтв можуть використовувати негативну енергію позитивно. Це допоможе принести особливо приємний результат.

Лев 

Ми знаємо, що допомога може прийти несподівано. Ми тільки-тільки зважилися взятися за важку справу самостійно, як хтось без всякого прохання з нашої сторони надає підтримку, приносить полегшення і заспокоєння. З якоїсь дивної причини вчені називають це…. теорією катастрофи. Але у Вашому випадку мова буде йти скоріше про її запобігання.

Діва 

Сім разів відміряй, один – відріж! Якщо перестаратися, то це теж не завжди катастрофа, але у випадку, наприклад, стрижки волосся доведеться довго чекати, перш ніж воно знову відросте до потрібної довжини. Яка мораль цієї історії? Плануйте все у розрахованих, відміряних дозах. Краще менше, та краще!

Терези 

Таке відчуття, що в цій ситуації Ви – сторонній спостерігач. Ведеться якась бурхлива діяльність, здавалося б, не пов’язана з Вами безпосередньо. Чи залежить результат від інших, чи інші приймають рішення? Це могло бути раніше. Але повірте, Вам недовго залишатися глядачем у цьому спектаклі.

Скорпіон 

Легкий поштовх перетвориться на повноцінний стусан під зад, а це значить, що пора починати рухатися в певному напрямі або зробити певні дії. Хоча було б несправедливо стверджувати, що Ви глибоко вкоренилися в зоні комфорту, Ви можете без необхідності затягувати процес прийняття рішення. Але лише питання часу, коли роздум зміниться дією. Всесвіт допоможе Вам у цьому починанні.

Стрілець 

Іноді “любов з першого погляду” – це і про речі теж. Чи було таке, що Ви планували розглянути різні варіанти, а потім розуміли, що “перше-ліпше” – це саме те, що потрібно? Напевно! Якщо серце говорить Вам, що Ваші пошуки чогось потрібного можуть тривати не так довго, як Ви думали, прислухайтеся.

Козоріг 

Люди часом недооцінюють те, наскільки точна Ваша інтуїція. Але саме з нею добрі стосунки роблять Вас більш розумними і практичними, ніж інші. Ваша голова відмінно ладнає з серцем. Зараз Ваш внутрішній голос підготував для Вас важливе послання. Відкрийте свій розум, щоб почути його.

Водолій 

Нова інформація могла б заспокоїти Вас з приводу як мінімум однієї сфери життя, але через ретроградного Меркурія вона відверто запізнюється. На щастя, у Вас все одно є шанси реалізувати план або проект. І незважаючи на удаваний хаос, вони набагато вищі, ніж Ви думаєте.

Риби 

Останнім часом люди у всьому світі вчилися задовольнятися малим. Також багато хто з нас навчився цінувати те, що можна замовити по інтернету. Зараз у Всесвіті є свої плани щодо підвищення рівня комфорту і безпеки у Вашому світі. Скористайтеся цим в повній мірі, продовжуючи вірити в себе і старатися.

 

Читайте також