"Чоловік не доїхав - живе у сусідньому селі": на Рівненщині люди відрізані від світу через перемети

Село Золотолин на Костопільщині через негоду опинилося у повній безвиході. Вже кілька днів дорога туди переметена, і всі звернення місцевих жителів і прохання про допомогу жодного результату не дали. Люди не мають можливості навіть придбати ліки. Про критичну ситуацію в селі розповіла місцева жителька Любов Шевчук, пише видання "Вісті Рівненщини". 

«Дороги взагалі немає третій день. Чоловік їхав із роботи і не доїхав - зараз живе в сусідньому селі. Машиною не можна проїхати, кіньми - також. Діти хворіють, не можна проїхати в місто за ліками. І який день вони нічого не роблять! Вже дзвонили кругом, тільки обіцянками годують. І маршрутки не ходять. Ми розуміємо, що ми окраїна району, але проїхати раз у три дні можна!  Влада відсутня, де вони всі поділися. Чистять тільки приміські села», - написала жінка.

Побачивши допис пані Любові у Фейсбук, відгукнулися й жителі інших сіл. Виявляється, на Костопільщині відрізаними від світу нині є чимало населених пунктів. Пишуть про Мащу, Трубиці, Моквинські Хутори,  Погулянку, Жильжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снігові замети сягають двох і більше метрів: на Рівненщині досі діє обмеження для руху автомобілів

 

Читайте також