Чоловіки яких знаків Зодіаку не створені для серйозних стосунків?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Ми, звичайно, віримо в любов і не віримо в гороскопи… Але все одно цікавимося, який знак Зодіаку в обранця! І не дарма: деякі чоловіки занадто легковажні для серйозних стосунків.

12-е місце – Козеріг

Сама серйозність. Ніякої легковажності. Козеріг дуже довго робить остаточний вибір супутниці життя і відноситься до питання вкрай відповідально. Ні, ви не зрозуміли: дуже, дуже відповідально! Навіть якщо ви років п’ять як одружені, це не означає, що вибір був остаточним. Просто йде тест-драйв дружини в польових умовах. Коли ж ваш козел, ой, вибачте, козеріг, остаточно визначиться, ви дізнаєтеся про це першою. Хоча не факт, що це будуть приємні новини. Ознака проста: як тільки ви отримуєте доступ до фінансової інформації про рахунки і доходи Козерога, можна видихати. Деяким вдається. Ближче до пенсії.

11-е місце – Діва

Чоловік-Діва за визначенням не може бути легковажною, тому що на його плечах – вся світова скорбота і особиста відповідальність за майбутнє людства. Цей знак кожну думку зважує на терезах світової справедливості, і жодна йому не здається легкою. Тому треба випити. Інакше нестерпний тягар буття стає просто непідйомним. Так і в стосунках: Діва вибір робить швидко, тому що Діві все одно, кого перевиховувати і вчити жити по розуму. Так що якщо ви готові розписатися в тому, що недосконалі, і готові все життя покращуватися за образом і подобою (ви ж зрозуміли, хто у нас еталон?), то вам до Діви.

10-е місце – Рак

Надійний, як хітиновий панцир, Рак ділить людей на придатних до сімейного життя і тих, які категорично не підходять. Поділ проходить з відповідей на наступні питання: що таке «пропасерувати», як правильно виконується бланшировка, скільки банок консервованих помідорів з’їдає здоровий Рак за зиму і що таке мотокультиватор. Варіативно питання можуть замінюватися на відмінності скороварки від мультиварки, швидкості приготування сирної запіканки на сніданок і як правильно відповісти на питання «Куди ми поїдемо у вихідні?» (Правильна відповідь – на дачу). Якщо перевірку ви пройшли (і навіть якщо набрехали і скористалися нашими порадами), Рак візьме вас під крило, і напевно ми можемо сказати тільки одне: не схуднете.

9-е місце – Овен

Овен настільки ж палкий, як стабільний. Тобто кожен новий роман у нього на все життя, навіть якщо за фактом через три дні відбудеться Криваве Розставання. Овен будь-якого – так, будь-якого – партнера розглядає в довгостроковій перспективі і з прицілом на спільну старість. При цьому жертві, тобто коханій людині, уготований вельми слабкий право на опір: а ви спробуйте відмовитися, якщо вас підняли на роги (не в тому сенсі) і тягнуть в напрямку вашого щастя. Щастя, сказав Овен. Великого. Тихо, ви просто нічого не розумієте. Зірвалися, втекли? Можете обернутися і подивитися, як він піднімає на роги наступну претендентку і продовжує волочити в родове гніздо. Стабільно, розмірено, залізобетонно.

8-е місце – Стрілець

Стрільці достатньо розсудливі, щоб вважатися нудними, і досить песимістичні, щоб не вірити у вічну любов. На світі щастя немає, але є спокій і воля. Пушкін був Близнюком, але Стрільцем прикидався віртуозно. Неспокійний самотній Стрілець прекрасно розуміє, що на його млявий вогник прилетить не найяскравіший метелик, але коли раптом бачить метелика неймовірної краси, ціпеніє, втрачає дар мови і дістає з кишені коробочку з кільцем. Далі два варіанти: метелик приймає пропозицію. Відпирає яскраві плями з крил і сидить тихо років так -дцять, або Стрілець, бурмочучи, повзе в своє лігво в очікуванні наступної комахи. У підсумку залишиться тільки один метелик, який пошкодує бідолаху, який насправді непоганий, просто вже дуже нелегковажний.

7-е місце – Телець

У любові, як у пташки, крила, її ніяк злоооовити не можна! Одружуся, одружуся … Які можуть бути ігри… Ці серенади Телець виконує багатоголоссям. Його кидає від «В житті головне сім’я, годинник цокає, треба стати розсудливим» до «Я самотній вовк» Телець легковажний, спонтанний і непередбачуваний. Ось вчора він будував плани по заготівлі запасів на зиму, а сьогодні купив квитки на Гоа і зібрався зимувати там. Вчора збирався відлетіти сизим голубом в інше місто, куди покликала робота мрії, а сьогодні лежить каменем на дивані і гудить про тлінність грошей. Нудно не буде.

6-е місце – Лев

Лев в принципі досить … екстравагантний, скажімо так. Він в глибині душі – дуже достойний сім’янин, опора і надія, але ви ж розумієте, що така собі грива не повинна пропадати в безвісти. Тому на людях Лев – егегей! Йому чужі узи шлюбу і вірність одній людині (СМС: «Мила, трохи затримаюсь, про кефір пам’ятаю» буде відіслане з туалету з вимкненим звуком відправки). Але незважаючи на удавану розгульність, Лев дуже прив’язаний до будинку і близьких, тому всі ці його «А поїхали в караоке, подумаєш, 4 ранку, а завтра на роботу» траплятимуться все рідше і рідше, і мурррррр….

5-е місце – Терези

Терези гойдаються. Це їх основне життєве призначення. Багато хто називає це легковажністю, але насправді ні: Терези просто не можуть прийти в стан балансу, тому як би не були вони п’ять хвилин тому впевнені в правильності прийнятого рішення, чаші неодмінно прийдуть в рух, і на авансцену вийде альтер его з альтернативною версією. Тому єдиний спосіб приручити Терезів, це ніколи – запам’ятайте! – ніколи не змушувати їх приймати остаточне рішення. Дивіться, як вчить наша магічна куля: «На вихідні обіцяють спеку, можна поїхати на річку або в магазин». Комбо!

4-е місце – Водолій

Тільки дуже поверхневий погляд на Водолія може дозволити назвати його легковажним. Він же понарошку! Він фліртує відразу з трьома не тому, що не може вибрати. Йому жодна з них не потрібна. Йому цікаво, що спрацює, а що – ні, і хто швидше. Він купує басейн для дачі і не прибирає його до листопада, бо вірить, ніби настане обіцяне глобальне потепління. Він шукає серед друзів настільки ж довбанутих на голову. Він не тому одночасно планує відпустку в горах, на морі і глухій тайзі, босам не знає, чого хоче. Він тестує друзів на лояльність, і переможе той, хто вгадає справжні бажання Водолія. Вгадуйте, вгадуйте. На ваш вік вистачить.

3-є місце – Скорпіон

І радий би стати розсудливим, але… але раптом це помилка? Скорпіон продовжує шукати нові і нові стосунки, тому що йому лиходійка-карма зіпсувала долю: всі попередні рік від року були тільки краще і краще. І Скорпіон набуває помилкової впевненість в тому, що так і буде тривати! Пам’ятаєте анекдот про магазин, де можна було вибирати партнера по характеристикам, а з підняттям на кожен поверх позитивних якостей ставало все більше, але спускатися було не можна? Або бери або йди вище! А на останньому поверсі висіла табличка «Таких не буває». Ось це коротко вся біографія Скорпіона. Дійде до нього до пенсії. Або трохи пізніше.

2-е місце – Близнюки

Ми довго думали, чи чесно називати Близнюків легковажними, тому що насправді ми там навіть думок особливо якихось не виявили, одна гульня і веселощі. Але факт залишається фактом: мало хто здатний змагатися з Близнюками по легкості сприйняття життя, здатності переживати весь спектр емоцій, ні одну не пускаючи в глибину душі, любити і ненавидіти, і ні на секунду не морочитися нудними питаннями типу «а коли зарплата» або «чи не час зремонтувати паркан». Слухайте, є ще мінімум 10 знаків зодіаку, які цим займуться і про Близнюків подбають. Щось душно, треба щось відкрити! Відкрийте! Шампанське чиконьяк?

1-е місце – Риби

Тадам! Знак, у якого є одна-єдина (і, варто відзначити, що не найдурніша) думка: пливи за течією, цілішим будеш. Риби не чинять опір, вони лавірують і потрапляють в струмінь, та так майстерно, що деяким здається, що це не струмінь управляє Рибкою, а навпаки. Але Рибка поняття не має, куди її несе і навіщо. І не думає про це. Думати важко і сумно. Досить сфокусуватися на своїх відчуттях, робити те, що подобається, не робити того, що не подобається, усміхатися друзям і пускати гострі слівця на кривдників. Неголосно, щоб вони не чули. І нехай несе хвиля, винесе куди-небудь.

Джерело.

Читайте також