Чотири знаки Зодіаку, яких чекають випробування в липні

Фото - ілюстративне

Для деяких представників зодіакального кола перша половина липня стане не зовсім сприятливим періодом для реалізації планів. Це, так чи інакше, може вплинути на сферу кар'єри, фінансів і сімейних відносин.

Астрологи називають три знака Зодіаку, яких чекають справжні випробування на початку липня. Це Рак, Лев, Діва і Козеріг.

Рак (22.06 - 22.07)

Побутових проблем на початку місяця буде не уникнути. Обставини, що увірвалися в ваше життя, грунтовно змінили звичний порядок речей вдома і на роботі. Щоб вам менше дошкуляли з питаннями ділового характеру, а до ваших рішень не було претензій з боку близьких, не робіть нічого самостійно. Є високий ризик обману з боку сусідів або знайомих. Будьте готові відстоювати свої кордони. Щоб відновити сили, зірки радять вам взяти 2-3 дня відгулу на роботі.

Лев (23.07 - 23.08)

З 4 по 10 липня здоров'я може почати погіршуватися, в особистому житті настане тривожна пауза, а на роботі на вас посиплються всі шишки. Ваша остання надія - друзі, які не дадуть остаточно розклеїтись, допоможуть порадою і справою. Якщо сьогодні ви очікуєте надходження грошових коштів на карту, відкладіть частину грошей на потім. Вони вам знадобляться на важливі речі. Деякі представники знаку зрозуміють, що сьогоднішній день абсолютно не розташовує до спілкування. І в цьому випадку важливо поступати так, як підказує серце.

Діва (24.08 - 23.09)

У липні Діви будуть налаштовані по-бойовому. Незважаючи на те, що в професійній діяльності не все буде складатися благополучно, конфлікти на роботі або в родині будуть нетривалими, а деякі зміни в житті можуть сильно змінити ваші плани. Тому намагайтеся не планувати відповідальні і важливі справи.

Козеріг (22.12 - 20.01)

На початку липня вас чекають непрості дні у всьому, що стосується відносин і домовленостей. Найбільше дискомфорту можуть доставити ділові партнери та близькі люди, яким ви могли повністю довіряти раніше. Вина за помилки в спільному проекті може раптово впасти на вас. Тому будувати довгострокові плани поки що немає сенсу. Зірки радять звернути увагу на проекти нерухомості, зміну роду діяльності, а також хобі. Це дозволить хоч якось відволіктися від того, що відбувається.

Джерело: Страна

Читайте також